Το τρέιλερ για το Mandalorian είναι μια χαρά

Published: 24 Aug 2019, 10:21
Συντάκτης:

Η πρώτη live action τηλεοπτική σειρά των Star Wars είναι γεγονός και το τρέιλερ για το "Mandalorian" πείθει περισσότερο από τα πρόσφατα αντίστοιχα κινηματογραφικά φιλμ, τουλάχιστον σε ύφος.

<a href="/en/nea/i-seira-star-wars-ahsoka-einai-diathesimi-sto-disney-plus/68618">Η σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus

H Disney έχει αναθέσει στον Τζον Φαβρό το σενάριο και την παραγωγή με τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό στα «Iron Man», «Avengers» και «Jungle Book» να αποκαλύπτει το storyline: «Μετά τις περιπέτειες του Jango και του Boba Fett, ένας άλλος πολεμιστής ξεπροβάλλει στο σύμπαν του Star Wars. Το The Mandalorian εξελίσσεται μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την εμφάνιση του Πρώτου Τάγματος. Θα ακολουθήσουμε τα ταξίδια ενός μοναχικού πιστολέρο στα μακρινά πέρατα του γαλαξία, μακριά από την δικαιοδοσία του New Republic».

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Πέδρο Πασκάλ (GOT, Narcos), το καστ συμπληρώνουν οι Νικ Νόλτε, Τζίνα Καράνο, Βέρνερ Χέρτζογκ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο και Καρλ Ουέδερς, ενώ αυτοί θα σκηνοθετήσουν τα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να στριμάρουν στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου.

Update 29/10/19: Χορταστικότατο και το δεύτερο τρέιλερ

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos