Τι ζήτησε ο Ντέιβιντ Λιντς για να παίξει στο Fabelmans? Μια σακκούλα Cheetos

Published: 20 Dec 2023, 13:52
Συντάκτης:

Αυτό που ένας από τους αγαπημένους σου σκηνοθέτες καταλαβαίνεις ότι είναι δικός σου άνθρωπος.

<a href="/en/nea/netflix-eipe-ohi-ston-nteivint-lints/69723">Το Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς

Ολοι θυμόμαστε αυτό το υπέροχο μικρό cameo του Ντείβιντ Λιντς λίγο πριν το τέλος του «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, παίζοντας τον ρόλο του σκηνοθέτη Τζον Φορντ.

Αυτό που μάθαμε είναι τι ζήτησε για «αμοιβή» για να ειστεί και να το κάνει, καθώς η σχέση του με την υποκριτική είναι περιορισμένη (κακώς αν μας ρωτάς).

Μιλώντας στο Empire ο Λιντς αποκάλυψε ότι δέχθηε από τη στιγμή που του υποσχέθηκαν γαριδάκια Cheetos. Και όχι ένα απλό σακκουλάκι, αλλά την extra large συσκευασία, τον κουβά που χρησιμοποιείται σε πάρτυ.

«Στην αρχή δεν ήθελα να το κάνω. Όταν πρόκειται για την υποκριτική, προσπαθώ σκόπιμα να απέχω, θέλω να δώσω σε ανθρώπους όπως ο Χάρισον Φορντ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ μια ευκαιρία στην καριέρα τους», είπε χαριτολογώντας.

«Αλλά τα Cheetos, τα αγαπώ. Ξέρω ότι δεν είναι υγιεινά, αλλά κάποιες φορές δεν αντιστέκομαι. Όταν τα πάρω όμως θέλω μια μεγάλη σακούλα. Επειδή μόλις ξεκινήσεις πρέπει να έχεις πολλά στη διάθεσή ώστε να καταφέρεις να επιβραδύνεις και τελικά κάποια στιγμή να σταματήσεις να τρως. Διαφορετικά, με μια μικρή σακούλα, τότε θα περιφέρεσαι για μέρες για να βρεις περισσότερα. Είναι απίστευτη γεύση».

Γενικώς τα γαριδάκια είναι αμαρτωλά.

Δικό μας παιδί λέμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos