Τι σχέση έχουν ο Τζον Τραβόλτα και οι Limp Bizkit;

Published: 20 Apr 2019, 15:28
Συντάκτης:

Η καριέρα του John Travolta έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια, και ο ίδιος χρειάζεται ένα δυναμικό comeback. Εμείς έχουμε πίστη στον Travolta, άλλωστε ξέρει να χορεύει και να πιλοτάρει αεροπλάνα. Θεωρήσαμε πως ο ρόλος του ως Robert Shapiro στη σειρά του 2016 “The People V. O.J. Simpson: American Crime Stories” θα ήταν η επιστροφή που του αρμόζει. Αν και έδωσε μια μεστή ερμηνεία, ο Travolta εμφανίστηκε ύστερα από δύο χρόνια στην ταινία “Gotti”, η οποία περιττό να πούμε πως ήταν σχεδόν βασανιστική.

<a href="/en/multimedia-video-clip/o-tzon-travolta-apogeionetai-apo-el-venizelos/67466">Ο Τζον Τραβόλτα απογειώνεται από το «Ελ. Βενιζέλος»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζον Τραβόλτα απογειώνεται από το «Ελ. Βενιζέλος»

Το επόμενο πρότζεκτ του όμως ακούγεται αρκετά συναρπαστικό. Με τίτλο “The Fanatic” (μέχρι πρότινος "Moose") ο Travolta αυτή τη φορά δεν θα είναι ούτε δικηγόρος, ούτε μαφιόζος. Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Fred Durst, του συγκροτήματος Limp Bizkit, για τον οποίο ο Travolta έπλεξε γερά εγκώμια. Ο ίδιος δήλωσε πως «πιθανώς είναι η αγαπημένη μου εμπειρία. Ο Fred είναι τόσο γενναιόδορος, ένας αληθινός καλλιτέχνης. Μου επέτρεψε να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα που άλλοι θα τον απαγόρευαν». Mας έκανε εντύπωση η δήλωση του, καθώς μας έκανε να αναρωτηθούμε πως είναι δυνατόν το “The Fanatic” με σκηνοθέτη τον frontman των Limp Bizkit να είναι η καλύτερη εμπειρία που είχε ποτέ ο Travolta, όταν έχει δουλεψει στο Pulp Fiction με τον Quentin Tarantino... 

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, η ταινία βασίζεται σε πραγματικές εμπειρίες που βίωσε ο Durst. Πρόκειται για έναν εμμονικό φαν, τον οποίο θα υποδύεται ο Travolta, που παρακολουθεί τον αγαπημένο του ηθοποιό δράσης, τον οποίο θα υποδύεται ο Devon Sawa, των “Final Destination”. Εκτός από μουσικά βιντεοκλίπ, ο Durst έχει σκηοθετήσειδύο μεγάλου μήκους ως τώρα, τα αδιάφορα "The education of Charlie Banks"/2007 με τον Jesse Eisenberg και "Τhe longshots"/2008 με τον Ice Cube.

Ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Update 26/7/19: Επίσημο τρέιλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos