"Tehran": Μια σειρά της Apple και της Cosmote στην Αθήνα

Published: 30 Jun 2020, 13:47
Συντάκτης:

Μετά το «Fauda» του Netflix που άνοιξε τον δρόμο, μια νέα ισραηλινή κατασκοπευτική σειρά, σε παραγωγή της Cosmote TV (η πρώτη της διεθνής συμπαραγωγή στον τομέα της μυθοπλασίας), με συμπαραγωγό την Apple TV (η οποία αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς), γυρισμένη σε μεγάλο ποσοστό στην Αθήνα, σε κτίρια του ΟΤΕ και διάφορες άλλες τοποθεσίες.

<a href="/en/nea/truelove-fonos-i-praxi-agapis/69623">"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;

Με προορισμό την Ινδία, ένα αεροπλάνο, που απογειώνεται από την Ιορδανία, υποχρεώνεται λόγω τεχνικής βλάβης, σε προσγείωση στο Ιράν, στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης. Δύο από τους επιβάτες – ένας νεαρός άντρας και μια νεαρή γυναίκα από το Ισραήλ – πανικοβάλλονται από την εξέλιξη, ενώ στο αεροπλάνο επιβαίνει ένα ζευγάρι σε αποστολή από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Ένα παιχνίδι κατασκόπων ξεκινά στην πρωτεύουσα του Ιράν ξεπροβάλλει άκρως επικίνδυνη.

Το «Tehran» γυρίστηκε στην Αθήνα στην μεγαλύτερη διάρκειά του, είναι ισραηλινή παραγωγή σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Σίρκιν («Mossad 101» του Netflix).

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Μος Ζόντερ («Fauda» του Netflix), πρωταγωνιστούν οι Σαούν Τουμπ ( «Homeland»), Ναβίντ Νεγκαχμπάν («Homeland», «Legion», «Aladdin»), Λιράζ Τσάρνι («Fair Game»), Μενάσε Νόι («Big Bad Wolves»).

 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos