Τα αδέρφια Σάφντι θα κάνουν τηλεόραση

Published: 22 Feb 2020, 13:21
Συντάκτης:

Τα αδέλφια Safdie, ο Benny και ο Josh, φρέσκοι μετά την επιτυχία της νέας τους ταινίας Uncut Gems που επαινέθηκε από τους περισσότερους παρά το οσκαρικό σνομπάρισμα ιδίως στον τρομερά καλό Adam Sandler που πρωταγωνιστούσε, ετοιμάζονται για ένα ακόμα δύσκολο εγχείρημα, για μια κωμική σειρά στο Showtime με τον τίτλο «The Curse».  Σε σενάριο του Benny Safdie και του Nathan Fielder και σε σκηνοθεσία των Safdie, σύμφωνα με το Deadline, θα είναι μισάωρα επεισόδια όπου θα αφορούν σε μια μυστηριώδη κατάρα που διαταράσσει την σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού που πρωταγωνιστεί σε ένα φανταστικό σόου του HGTV. Ο Fielder θα υποδύεται τον σύζυγο ενώ ο Benny τον παραγωγό του σόου. Οι δυο τους όπως και ο άλλος αδερφός θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς. Παραπάνω στοιχεία ακόμα για την σειρά, όπως το υπόλοιπο καστ, αριθμός επεισοδίων, πότε θα βγει στον αέρα, ακόμα παραμένουν άγνωστα.

<a href="/en/nea/ta-aderfia-safnti-ta-zompi-kai-ta-hartia-ygeias/62370">Τα αδέρφια Σάφντι, τα ζόμπι και τα χαρτιά υγείας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤα αδέρφια Σάφντι, τα ζόμπι και τα χαρτιά υγείας

Το Showtime φαίνεται να επενδύει σε δύο ταλαντούχους, ανερχόμενους δημιουργούς που έχουν δείξει τις ικανότητές τους στο ανεξάρτητο σινεμά, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο σκηνοθεσίας στα βραβεία ανεξάρτητων ταινιών, ενώ τώρα θα τους δούμε σε κάτι πολύ διαφορετικό, στην πρώτη τους τηλεοπτική δουλειά που μοιάζει εξίσου ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο που επένδυσε και στον προσφάτως βραβευμένο με Όσκαρ σεναρίου, Taika Waititi για μια νέα σειρά με τον τίτλο «The Auteur» και πρωταγωνιστή τον Jude Law, ενώ θα βασιστεί και σε επαναφορές παλιών σειρών του όπως το Shameless που επιστρέφει με  την εντέκατη σεζόν ή το Work in Progress που ανανεώθηκε.

Όσον αφορά τον Fielder, είναι γνωστός Καναδός κωμικός που προτάθηκε πρόσφατα για Emmy σκηνοθεσίας για το Who is America με τον Sacha Baron Cohen. Πέρσι είχε υπογράψει συμβόλαιο με το HBO και θα είναι παραγωγός σε μια σειρά ντοκιμαντέρ μισάωρων επεισοδίων, το «How to…With John Wilson» ενώ θα πρωταγωνιστήσει, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει τον πιλότο για μια κωμική σειρά στο HBO για την οποία ακόμα δεν ξέρουμε κάτι άλλο.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos