"Studio 666": Οι Foo Fighters ετοίμασαν κωμωδία τρόμου

Published: 13 Nov 2021, 18:56
Συντάκτης:

Οι Foo Fighters είναι σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς rock μπάντες εδώ και δύο δεκαετίες τουλάχιστον.

Η παρέα του Ντέιβ Γκρολ,όμως δείχνει να το έχει και το σινεμά, καθώς πολλά από τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών τους είναι στημένα σαν μικρού μήκους ταινιάκια, συνήθως προς το πιο παλαβό.

Ο πρώην ντράμερ των Nirvana, είναι έτοιμος για κάτι πιο ποιοτικό, μια στροφή (για λίγο) προς την μεγάλη οθόνη, να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό (εδώ που τα λέμε έχουν χρόνια να βγάλουν πραγματικά καλό δίσκο…). Και το έκανε ξεκάθαρο:

«Μετά από δεκαετίες γελοίων μουσικών βίντεο και αναρίθμητων μουσικών ντοκιμαντέρ, ήρθε η ώρα να το πάμε στο επόμενο επίπεδο. Μια μεγάλου μήκους κωμωδία τρόμου. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να ουρλιάξετε, να πάει κάτω το ποπ κορν με άνεση και ευχαρίστηση. Το Studio 666 θα γ@μ@σει!».

 

Σε δική του ιδέα είναι βασισμένο και το στόρι: «Οι Foo Fighters ξεκινούν να ηχογραφούν το 10ο άλμπουμ τους στην έπαυλη του Ενσίνο. Η μπάντα όμως εγκλωβίζεται εκεί, καθώς σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις απειλούν τόσο την ηχογράφηση του δίσκου, αλλά και τις ίδιες τις ζωές των μελών της μπάντας….»

Ο Μπι Τζέι ΜακΝτόνελ θα σκηνοθετήσει, γνωστός βιντεοκλιπάς από συνεργασίες του κυρίως με τους Slayer, ενώ έχει στο ενεργητικό του και την ταινία τρόμου «Hatchet III»/2013.  Το ταινιάκι αναμένεται 25 Φεβρουαρίου 2022, λογικά θα παίξει τρέιλερ (ή βίντεο κλιπ; ).

Update: Αυτό είναι το πρώτο "τρέιλερ" / βίντεο κλιπ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 13 Nov 2021, 18:56
Ενημέρωση: 4 Dec 2021, 12:35
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos