Σοβαρό ατύχημα για τον Ματιέ Κασοβίτς με μηχανή

Published: 5 Sep 2023, 02:06
Συντάκτης:

Ο Γάλλος ηθοποιός (και πλέον και σκηνοθέτης) Ματιέ Κασοβίτς, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα λίγο έξω από το Παρίσι, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

<a href="/en/nea/matie-kasovits-espasa-miro-kai-astragalo-anarrono/68680">Mατιέ Κασοβίτς: "Έσπασα μηρό και αστράγαλο. Αναρρώνω"</a>ΣΧΕΤΙΚΑMατιέ Κασοβίτς: "Έσπασα μηρό και αστράγαλο. Αναρρώνω"

Ο Κασοβίτς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κρεμλέν-Μπισέτρ, κοντά στο Παρίσι. Στον αστράγαλο, τη λεκάνη και το ένα πόδι χειρουργήθηκε τελικά και η  ζωή του 56χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη δεν διατρέχει κίνδυνο, διαβεβαίωσαν οι ίδιες πηγές. «Οι χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη νύχτα πήγαν καλά. Ο Ματιέ θα ξεκινήσει τώρα τη διαδικασία της ανάρρωσης, με ξεκούραση, για να επανέλθει σε φόρμα», ανέφερε ο πατέρας του, σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ατζέντης του.

Μια αστυνομική πηγή είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο 56χρονος καλλιτέχνης έκανε μάθημα οδήγησης μοτοσικλέτας στην πίστα του Λινάς-Μοντλερί.

Ο Κασοβίτς, ο δημιουργός του πολυβραβευμένου «Μίσους» (1995), έχει παίξει σε δεκάδες ταινίες («Αμελί», «Café au lait», «Πέμπτο στοιχείο», «Αμήν» του Κώστα Γαβρά και άλλες).

Αυτήν την περίοδο προβάλλεται στη Γαλλία η τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε, το «Visions», ένα ψυχολογικό θρίλερ του Γιαν Γκοζλάν με πρωταγωνίστρια την Νταϊάν Κρούγκερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos