Σαρλίζ Θερόν: "Οι Depeche Mode έγραψαν το σάουντρακ της ζωής μου!"

Published: 8 Nov 2020, 14:39
Συντάκτης:

O κάθε ένας έχει τα δικά του προσωπικά μουσικά γούστα, στο MOVE IT το έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι οι Depeche Mode είναι η κορυφαία μουσική μπάντα που πάτησε το πόδι της στον πλανήτη Γη.

<a href="/en/101-ton-depeche-mode-gia-proti-fora-stin-ellada/66690">To 101 των Depeche Mode για πρώτη φορά στην Ελλάδα</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo 101 των Depeche Mode για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Σαρλίζ Θερόν είναι σίγουρο ότι συμφωνεί και από εδώ και στο εξής θα την στηρίζουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Η 45χρονη σταρ (η οποία έχει γεννηθεί και 7 Αυγούστου, όπως και ο υπογράφων, άρα τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή) παρουσίασε χθες τους Depeche Mode στην virtual (λόγω των καταστάσεων) τελετή που έγινε για την ένταξή τους στο Rock and Roll Hall of Fame.

Αυτή δεν ήταν μια απλή εισαγωγή, ήταν μια αποθέωση.

«Οι Depeche Mode έχουν γράψει το σάουντρακ της εφηβείας και της νιότης μου. Δεν αστειεύομαι: υπάρχει ένα τραγούδι τους για κάθε σημαντική και αξιομνημόνευτη στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα: το πρώτο μου ραντεβού, την πρώτη φορά που έφυγα από τη Νότια Αφρική, την πρώτη φορά που ράγισε η καρδιά μου από μια ερωτική απογοήτευση.

Όταν επιτέλους τους είδα live πριν δύο χρόνια, συγκλονίστηκα, πέρασαν όλες οι εικονες μπροστά μου. Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι συνειδητοποίησα τι άλλο λατρεύω στα τραγούδια τους: γιορτάζουν τον outsider. Η μουσική τους ενώνει ανθρώπους από εντελώς διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, σε κάνει να νιώθεις ΟΚ που είσαι διαφορετικός.  Παρακολουθώντας την συναυλία έβαλα τα κλάματα. Πήγα σπίτι, μίλησα στις κόρες μου γι’αυτά τα συναισθήματα και πραγματικά απόρησα γιατί ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο σε μια συναυλία.  Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να διαλέξω κάποια τραγούδια για το soundtrack της ταινίας Atomic Blonde, εννοείται ότι ήταν η πρώτη μου επιλογή.

 

 

Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη η ένταξή τους στο Rock and Roll Hall of Fame, είναι κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί πριν μία 20ετία τουλάχιστον, αλλά έστω και τώρα πρόκειται για μια μεγάλη τιμή που την αξίζουν. Depeche Mode, σας ευχαριστώ που γράψατε το σάουντρακ της ζωής μου!».

Στην χθεσινή τελετή, στο Rock And Roll Hall Of Fame εντάχθηκαν επίσης οι The Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G., T-Rex.

Δείτε τους Depeche να αντιδρούν στην βράβευσή τους: 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos