Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπρους Σπρίνγκστιν μαζί στην μεγάλη οθόνη

Published: 25 Sep 2021, 17:23
Συντάκτης:

Δύο θρύλοι ενώνουν τις δυνάμεις του. Ο Robert Redford και ο Bruce Springsteen θα συνεργαστούν για το ντοκιμαντέρ «The Mustangs: America’s Wild Horses», σύμφωνα με πληροφορίες του Variety. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα αναφέρεται στα άγρια άλογα στην Αμερική από το παρελθόν μέχρι το αβέβαιο μέλλον τους. Η ταινία μεγάλου μήκους θα δείχνει όλο αυτό το ταξίδι έχοντας για συνοδοιπόρους 80 χιλιάδες άλογα και θα βγει στις αίθουσες στην Αμερική στις 15 Οκτωβρίου και ταυτόχρονα σε TVOD. Ο Robert Redford, που όπως έχει δηλώσει, έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, θα είναι παραγωγός της ταινίας και ο Springsteen θα συμβάλλει στο soundtrack. Στην μουσική της ταινίας θα ακούσουμε τραγούδια από Willie Nelson μέχρι Emmyrlou Harris και το νέο τραγούδι Never Gonna Tame You από τον Blanco Brown γραμμένο από την δώδεκα φορές υποψήφια για Όσκαρ μουσικής, Diane Warren, που είναι και συμπαραγωγός της ταινίας.

Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός για τους φυσικούς μας πόρους απειλεί τις περιοχές της επαρχίας, τα άγρια ​​άλογά μας και άλλα είδη άγριας ζωής. Τα άλογα είναι συνυφασμένα με τον ίδιο τον ιστό της Αμερικής. Αυτό που τους απειλεί, απειλεί όλους μας », αναφέρει ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Αντιπρόεδρος της Penske Media Corporation, Gerry Byrne, ο οποίος είναι βετεράνος πεζοναυτών του Βιετνάμ και εξέχων ακτιβιστής, χειροκροτεί την ταινία, δηλώνοντας: « Τα άλογα Mustangs αναδεικνύουν τη σημασία της αντιμετώπισης των πιέσεων της PTSD και των κρυφών πληγών του πολέμου. Επαινώ την ταινία για την προβολή του έργου των βετεράνων που κάνουν τη διαφορά». Σκηνοθέτες της ταινίας είναι οι Steven Latham και Conrad Stanley Η γυναίκα και η κόρη του Springsteen είναι επίσης παραγωγοί. Ο Latham λέει χαρακτηριστικά: «Τα άγρια άλογα της Αμερικής αντιπροσωπεύουν την ελευθερία, την δύναμη και την αυθεντικότητα. Αυτή η ταινία ταξιδεύει το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, ένα ταξίδι που συνεχίσαμε ως κινηματογραφιστές για να κατανοήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει». Τον επόμενο μήνα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Newport Beach Film Festival, στο Heartland International Film Festival και στο Edmonton International Film Festival.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos