Reunion από Spider-Man στη νέα ταινία

Published: 9 Dec 2020, 17:28
Συντάκτης:

Δεν κάνουν μόνο τα «Φιλαράκια» reunion, αλλά όπως φαίνεται και όλοι οι Spiderman της σύγχρονης κινηματογραφικής ιστορίας. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στο «Spider-Man 3» του Τομ Γουάτς (που σκηνοθέτησε και τα δύο προηγούμενα) με τον Τομ Χόλαντ.

<a href="/en/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Έχει ξεκινήσει γυρίσματα και Θα πρόκειται λίγο πολύ για μια live action εκδοχή του «Into the Spider-verse», καθώς οι Spider-Man θα είναι τρεις, μιας και οι Άντριου Γκάρφιλντ και Τόμπι Μαγκουάιρ θα υποδυθούν δύο ακόμη εκδοχές του Πίτερ Πάρκερ/Άνθρώπου- Αράχνη, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν επίσης αρκετούς από τους κακούς προηγούμενων ταινιών που θα εμφανιστούν επίσης μαζεμένοι.

Ο λόγος για τον Τζέιμι Φοξ που επιστρέφει ως Electro, τον Άλφρεντ Μολίνα ως Dr. Octopus, λίγες πιθανότητες υπάρχουν για τον Τζέικ Τζίλενχαλ ως Mysterio, πάντως αν μας ρωτάς, θα θέλαμε επιστροφή Ουίλεμ Νταφόε σαν Green Goblin!

Μαζί τους θα επιστρέψει και η Κίρστεν Ντανστ στον ρόλο της Μαίρη-Τζέην ενώ η Εμα Στόουν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της στον ρόλο της Γκουέν Στέισι, αν και σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια βρίσκεται στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης και ίσως αυτό δυσκολέψει την κατάσταση, πολύ κοντά βρίσκεται ο Τζέι Κέι Σίμονς για να επιστρέψει στον ρόλο του Τζ. Τζ. Τζέιμσον.

Θα δούμε ξανά επίσης τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως Dr. Strange, την Ζεντάγια και την Μαρίσα Τομέι, με την ταινία να έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos