Προσκύνημα στην Λούρδη για το Πάσχα

Published: 25 Apr 2019, 13:03

Λόγω της επερχόμενης γιορτής του Πάσχα, η Weird Wave επανακυκλοφορεί αποκλειστικά στον κινηματογράφο Ανδόρα την ταινία της Τζέσικα Χάουσνερ, «Προσκύνημα στη Λούρδη». Kαθημερινά στις 17.30 έως και την Πρωτομαγιά.

Η Κριστίν έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της πάνω σε μια αναπηρική πολυθρόνα. Όταν αποφασίζει να επισκεφτεί τη Λούρδη, θρυλικό τόπο προσκυνήματος στην καρδιά των Πυρηναίων, το κάνει περισσότερο για να ξεφύγει απ’ την απομόνωσή της, παρά από πίστη σ’ ένα θαύμα. Ένα πρωί, όμως, ξυπνάει θεραπευμένη, μπορεί ξανά να περπατήσει. Κι ενώ το θαύμα προκαλεί ζήλια και θαυμασμό, η Κριστίν προσπαθεί να επωφεληθεί απ’ αυτή την απρόσμενη τύχη.

Το Προσκύνημα στη Λούρδη είναι ένα σκληρό παραμύθι – άλλοτε όνειρο κι άλλοτε εφιάλτης. Άνθρωποι απ’ όλο το κόσμο συρρέουν στη Λούρδη με την ελπίδα να ξαναβρούν την υγειά τους, όμως οι βουλές του Κυρίου είναι πάντα άγνωστες, δίνει και παίρνει ανάλογα με τα κέφια του. Κάποιος πρόκειται να σωθεί, όμως γιατί αυτός κι όχι ένας άλλος; Μπορεί κανείς να προκαλέσει το θαύμα με την πίστη και τη συμπεριφορά του ή είναι κάτι εντελώς αυθαίρετο;

Πρωταγωνιστούν: Σιλβί Τεστό, Λέα Σεϊντού, Ζιλέτ Μπαρμπιέ, Μπρούνο Τοντεσκινί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos