ΣΕΙΡΕΣ

"Paradise P.D." season 2: Κάφρικο

Published: 23 Jun 2020, 18:41
Συντάκτης:

Στο Netflix «ζει» εδώ και 2 χρόνια ένα ενήλικο animation για το οποίο δεν μιλάει σχεδόν κανείς, πράγμα ιδιαιτέρως αξιοπερίεργο καθώς διανύουμε μια περίοδο στην ιστορία της τηλεόρασης και του streaming στην οποία χύνονται τόνοι ψηφιακής μελάνης για τα ηθικά διλήμματα και τους υπαρξιακούς προβληματισμούς πίσω από σειρές όπως το «Rick & Morty» και το «BoJack Horseman».

<a href="/en/nea/o-dimioyrgos-toy-bojack-horseman-etoimazei-sci-fi-tainia/63868">Ο δημιουργός του Bojack Horseman ετοιμάζει sci-fi ταινία</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ δημιουργός του Bojack Horseman ετοιμάζει sci-fi ταινία

Οι λόγοι για τους οποίος το «Paradise PD» δεν απολαμβάνει την ίδια αποδοχή από κριτικούς και κοινό είναι προφανείς από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Αρχικά, η σειρά αυτή δεν έχει φτιαχτεί για να εκφράσει κάποια βαθύτερη ανησυχία των δημιουργών της, Roger Black και Waco O’Guin. Έχει φτιαχτεί για να αποτελέσει μια χιουμοριστική επίθεση σε ό,τι θεωρούμε politically correct τη σήμερον ημέρα. Και η επίθεση αυτή είναι ανελέητη και -προφανώς- δεν είναι για όλους.

Οι Black και O’Guin είχαν αποκτήσει ήδη cult following με το «Brickleberry», ένα άλλο ενήλικο animation του Comedy Central που κόπηκε μετά από 3 σεζόν. Στο «Brickleberry», μια ομάδα από εξωφρενικούς δασοφύλακες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην κλείσει το Εθνικό Πάρκο όπου εργάζονται.

Στο «Paradise PD», τη θέση του πάρκου παίρνει το αστυνομικό τμήμα της πόλης Paradise και αντί για δασοφύλακες έχουμε 6 παντελώς άχρηστους αστυνομικούς και ένα σκυλί της αστυνομίας με εμφανές πρόβλημα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες. Το τι συμβαίνει από εκεί και πέρα δύσκολα περιγράφεται, αλλά περιλαμβάνει ό,τι καφρίλα μπορεί να φανταστεί κανείς ή δεν είχε διανοηθεί ότι υφίσταται μέχρι να τη δει να συμβαίνει στην οθόνη του.

Κι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το «Paradise PD» μπορεί να κουράσει ακόμα και τους τολμηρούς θεατές που δεν σοκάρονται εύκολα, καθώς όσο η σειρά προχωράει το χιούμορ μοιάζει να ανακυκλώνεται και οι εκπλήξεις να λιγοστεύουν. Όσοι αγαπούν το «South Park» θα περάσουν υπέροχα, όσοι το αγαπήσουν θα ψάξουν το «Brickleberry», ενώ όσοι θεωρούν το «Family Guy» τραβηγμένο σε σημεία… καλύτερα να μείνουν μακριά!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos