Οscars 2022: Ο Σον Πεν ορκίζεται απόψε να λιώσει τα Οσκαρ που έχει κερδίσει

Published: 27 Mar 2022, 14:17
Συντάκτης:

Έξαλλος έγινε ο Σον Πεν, ο οποίο δείχνει να έχει πάρει πατριωτικά το ζήτημα της υπεράσπισης της Ουκρανίας από την ρωσική εισβολή και αντιμετωπίζει την αποψινή τελετή των Όσκαρ σαν μια εξαιρετική ευκαιρία να διαδοθεί το μήνυμα της αντίστασης.

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-2023-theorithei-propaganda-superpower-timi-moy/67770">Berlinale 2023: "Ας θεωρηθεί προπαγάνδα το Superpower. Τιμή μου!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2023: "Ας θεωρηθεί προπαγάνδα το Superpower. Τιμή μου!"

Ο 61χρονος ηθοποιός έμαθε ότι απορρίφθηκε το αίτημα της οικοδέσποινας της 94ης τελετής, Έιμι Σούμερ, να συνδεθούν ζωντανά με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελίνσκι και πως δεν υπάρχει πρόθεση για κάτι ανάλογο.

Και ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση τελικά που δεν γίνει, θα βγει δημόσια σε live μετάδοση και θα λιώσει τα δύο χρυσά αγαλματίδια που έχει κερδίσει για τις ερμηνείες του σε

Mystic River & Milk:

«Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην βιομηχανία που δεν είναι τόσο αλαζόνες ώστε να σκέφτονται μόνο το τομάρι τους, αλλά να ενδιαφέρονται για το καλό όλων. Αν δεν γίνει τελικά live σύνδεση με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, ελπίζω να σηκωθούν όλοι και να φύγουν από το Dolby Theater... Προτρέπω όλους τους νικητές, παρόλο που καταλαβαίνω ότι είναι η στιγμή της ζωής τους, να διαμαρτυρηθούν μποϊκοτάροντας τα Οσκαρ. Αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό αλλού στον κόσμο. Εγώ προσωπικά, αν δεν πραγματοποιηθεί η live σύνδεση, δεσμεύομαι να λιώσω τα Οσκαρ μου δημοσίως...»

Διαβάστε εδώ για το ταξίδι του Σον Πεν στην Ουκρανία τις πρώτες ημέρες του πολέμου και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την εισβολή της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos