Ο Τομ Χάρντι είναι και πρωταθλητής Jiu Jitsu

Published: 24 Aug 2022, 09:23
Συντάκτης:

Eίναι σκληρό τυπάκι, πουλάει και το badassιλίκι του με αντίστοιχους ρόλους, μιλάει και μουρμουριστά, πλέον ο Τομ Χάρντι είναι και επίσημα ο λάθος άνθρωπος από το Χόλιγουντ για να μπλέξεις μαζί του.

<a href="/en/nea/77-blackout-tom-harnti-kai-mahersala-ali-psahnoyn-mia-kali-tainia/69871">"77 Blackout": Τομ Χάρντι και Μαχέρσαλα Αλί ψάχνουν μια καλή ταινία</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"77 Blackout": Τομ Χάρντι και Μαχέρσαλα Αλί ψάχνουν μια καλή ταινία

Διότι ξέρει και jiu jitsu. Kαι είναι και καλός. Κατέχει και μπλε ζώνη.

Τα πειστήρια: τα δύο χρυσά μετάλλια που κέρδισε σε βρετανικό πρωτάθλημα jiujitsu στο Aldersley Leisure Village του Wolverhampton, στις κατηγορίες Gi και No-Gi.

Ο 44χρονος σταρ διαγωνιζόταν με το φιλανθρωπικό ίδρυμα REORG, το οποίο εργάζεται με βετεράνους πολέμου και σωματικούς τραυματισμούς που αλλάζουν τη ζωή, που πάσχουν από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) και κατάθλιψη, εκπαιδεύοντάς τους στο βραζιλιάνικο jiu-jitsu για να τα βοηθήσουν στην ψυχική και σωματική τους ανάρρωση.

Υπάρχει και βίντεο: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos