Ο Τομ Χανκς στο σύμπαν του Ουές Άντερσον

Published: 1 Aug 2021, 09:35
Συντάκτης:

Ο Ουές Άντερσον προσθέτει άλλο ένα λαμπερό αστέρι στο κινηματογραφικό του σύμπαν! Ο Τομ Χανκς πρόκειται να εμφανιστεί στη νέα ταινία του αγαπημένου δημιουργού, η οποία θα γυριστεί στην Ισπανία σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

<a href="/en/nea/o-oyes-anterson-kai-diaforoi-star-epimeloyntai-mia-psifiaki-kinimatografiki-leshi/69061">O Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη

Παρότι δεν γνωρίζουμε ακόμα το μέγεθος ή τον χαρακτήρα που πρόκειται να υποδυθεί ο δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο ρόλος του πιθανότατα να είναι μικρός ή να κάνει κάποιο cameo, συντροφιά βέβαια με ηθοποιούς που έχουν ήδη συνεργαστεί με τον Άντερσον, όπως η Τίλντα Σουίντον, ο Μπιλ Μάρεϊ και ο Άντριεν Μπρόντι.

Οι λεπτομέρειες του σεναρίου της επερχόμενης δημιουργίας του παραμένουν άγνωστες, πράγμα σύνηθες κάθε φορά που ο ιδιοσυγκρασιακός σκηνοθέτης ετοιμάζει κάποια νέα ταινία. Η τελευταία του, το πολυαναμενόμενο “The French Dispatch,” έκανε επιτέλους την πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, απέσπασε θερμές κριτικές και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στους κινηματογράφους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, παρότι η νέα του ταινία γυρίζεται στην Ισπανία, δεν αφορά τη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με δηλώσεις της Τίλντα Σουίντον. Για τα γυρίσματα, έχουν επιλεχθεί τοποθεσίες που προσομοιάζουν με σκηνικό ερήμου στην πόλη Τσιντσόν, η οποία βρίσκεται νοτιοανατολικά της Μαδρίτης. Όμως, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα γουέστερν... à la Γουές!

‘Όσον αφορά τον Τομ Χανκς, εμφανίστηκε το 2020 “News of the World” του Πολ Γκρίνγκρας, ενώ θα τον δούμε σύντομα στο “Finch”, την επερχόμενη sci-fi ταινία του Apple TV+. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία του Έλβις Πρίσλεϊ, όπου θα τον δούμε στον ρόλο του διαβόητου “Συνταγματάρχη” Τομ Πάρκερ, μάνατζερ του Πρίσλεϊ, ενώ θα ερμηνεύσει και τον Τζεπέτο στην μεταφορά του “Πινόκιο” δια χειρός Ρόμπερτ Ζεμέκις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos