Ο τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος του Ρέι Λιότα. Τρέιλερ για «Black Bird»

Published: 11 Jun 2022, 14:24
Συντάκτης:

To Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της σειράς «Black Bird» αποκαλύπτοντας τον τελευταίο τηλεοπτικό ρόλο του Ρέι Λιότα.

<a href="/en/nea/new-look-monotono-kai-afiloxeno-gia-ton-theati/69579">"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή

Στη σειρά 6 επεισοδίων που βασίζεται σε ιστορίες αληθινών εγκλημάτων, πρωταγωνιστεί ο Τάρον Έτζερτον, ο οποίος υποδύεται τον Τζίμι Κιν, γιο ενός αστυνομικού και αστέρι της ομάδας ποδοσφαίρου στο σχολείο, που καταδικάζεται σε δέκα χρόνια φυλάκιση. Ενώ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, του προσφέρεται μία ασυνήθιστη επιλογή: να εκτίσει το σύνολο της ποινής χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισης με όρους ή να μεταφερθεί σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και να γίνει φίλος με έναν ύποπτο κατά συρροή δολοφόνο, τον Λάρι Χολ (Πολ Γουόλτερ Χάουζερ), προκειμένου να τον κάνει να ομολογήσει περισσότερα εγκλήματα.

Ο Ρέι Λιότα, που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως στις 26 Μαΐου, σε ηλικία 67 ετών, υποδύεται τον πατέρα του Τζίμι και πρώην αστυνομικό, Τζέιμς «Big Jim» Κιν.

Το «Black Bird» βασίζεται στα απομνημονεύματα του Κιν με τίτλο «In With the Devil: A Fallen Hero, a Serial Killer, and Dangerous Bargain for Redemption» (2010).

Το σενάριο είναι του εξαιρετικού Ντένις Λιχέιν (Mystic River, Shutter island, Live by night, Gone baby gone), ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός, όπως συνεβη και με τις σειράς Boardwalk Empire, Mr. Mercedes, Bloodline.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 8 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos