O Στίβεν Σόντερμπεργκ θα σχεδιάσει την τελετή Όσκαρ 2021

Published: 10 Dec 2020, 20:44
Συντάκτης:

H αμερικανική ακαδημία κινηματογράφου αναζητά ιδέες για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, κάτι που ειδικά την φετινή χρονιά με όσα συμβαίνουν, είναι πιο απαραίτητο από ποτέ, από τη στιγμή που -με βάση τα όσα έχουν εξαγγείλει- θα πρόκειται για ένα από τα πρώτα κινηματογραφικά γεγονότα που θα διεξαχθούν σε φυσικό χώρο, αν το επιτρέψει η πανδημία βέβαια.

<a href="/en/nea/keit-mplanset-kai-maikl-fasmpenter-sti-nea-tainia-toy-stiven-sontermpergk/69324">Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Η επιλογή του Στίβεν Σόντερμπεργκ (μαζί με τον Τζέσε Κόλινς και την μόνιμη συνεργάτιδά του Στέισι Σερ) ιντριγκάρει και δημιουργεί προσδοκίες.

Ο απρόβλεπτος Αμερικανός δημιουργός δηλώνει -μαζί με το team του- έντρομος:

«Είμαστε το ίδιο συναρπασμένοι και έντρομοι. Εξαιτίας αυτής της ασυνήθιστης κατάστασης που βρισκόμαστε όλοι, δίνεται η ευκαιρία να εστιάσουμε στις ταινίες και τους ανθρώπους που τις φτιάχνουν με έναν καινούριο τρόπο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα σόου που θα έχει την αίσθηση του σινεμά που αγαπάμε», δηλώνουν από κοινού, με την λέξη αίσθηση τονισμένη.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αποτυπωθεί η κρίση της πανδημίας, κοινωνική/πολιτική/οικονομική/πολιτιστική, σε όλο αυτό το πανηγύρι κινηματογραφικής δημοσιότητας, από έναν πραγματικά ταλαντούχο σκηνοθέτη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos