Ο Σον Μπιν δεν θέλει πια να πεθαίνει στις ταινίες

Published: 24 Sep 2019, 14:19
Συντάκτης:

Τον έμαθε όλος κόσμος σαν Νεντ Σταρκ στο Game Of Thrones και φυσικά πολλοί τον θυμόντουσαν πιο πριν σαν Μπόρομιρ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο Σον Μπιν έχει παίξει σε δεκάδες άλλους ρόλους σε σαφώς λιγότερο αναγνωρισμένα φιλμ, στα περισσότερα από τα οποία ωστόσο, ο χαρακτήρας του είχε την ίδια κατάληξη όπως στους δύο προαναφερόμενους: νεκρός. Από αποκεφαλισμό, από βέλη, από σφαίρες, από μαχαίρωμα, από πνιγμό, κρεμασμένος, θαμμένος ζωντανός, παγωμένος, διαλέξτε!

Εδώ μπορείτε να δείτε πόσες φορές και με ποιον τρόπο έχει πεθάνει on film.

Ο 60χρονος ηθοποιός αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε ότι πλέον απορρίπτει ρόλους σε κινηματογράφο ή τηλεόραση, αν ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί καταλήγει νεκρός. Δεν το κάνει όμως από αυταρέσκεια: «Έχω απορρίψει ρόλους. Τους λέω "ξέρουν ότι ο χαρακτήρας μου θα πεθάνει επειδή παίζω στην ταινία. Άρα, αυτό δεν είναι ένα μεγάλο spoiler; Δεν είναι προβλέψιμο;".

Πρόσθεσε: «Σε μια πρόσφατη δουλειά μου είπαν "Θα σε σκοτώσουμε στο τέλος", αντέδρασα και τότε πρότειναν εναλλακτική "Τότε, μήπως μπορούμε να σε τραυματίσουμε σοβαρά;" και συμφώνησα λέγοντας: "Δέχομαι, αρκεί να παραμείνω ζωντανός αυτή τη φορά"».

Φέτος τον είδαμε στην σειρά εποχής "Medici" (εδώ η κριτική μας, αλλά δεν θα σας αποκαλύψουμε αν πεθαίνει), ενώ προσεχώς θα υποδυθεί τον Μάκβεθ στο "Ιinstruments of darkness" πλάι στους Τσαρλς Ντανς, Τζέιμς Ντ'Άρσι. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos