O Nτένζελ Ουάσινγκτον θα υποδυθεί τον Αννίβα

Published: 23 Nov 2023, 15:37
Συντάκτης:

Μετά το “Training Day” και το “Equalizer” ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ετοιμάζεται να συνεργαστεί  για άλλη μια φορά με τον σκηνοθέτη Αντουάν Φουκουά για μια άτιτλη προς το παρόν ταινία για λογαριασμό του Netflix. Στο επερχόμενο project, o Αμερικανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αννίβα, τον ξακουστό στρατηγό της Αρχαίας Καρχηδόνας. Το σενάριο της ταινίας θα αναλάβει ο Τζον Λόγκαν, που έχει υπάρξει ήδη τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Σεναρίου για τα “Aviator”, “Hugo” και “Gladiator”.

<a href="/en/nea/o-spaik-li-tha-kanei-remake-high-and-low-toy-akira-koyrosava/69403">Ο Σπάικ Λι θα κάνει remake το «High and Low» του Ακίρα Κουροσάβα</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Σπάικ Λι θα κάνει remake το «High and Low» του Ακίρα Κουροσάβα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η ταινία θα καλύψει τις κομβικές μάχες ενάντια στους Ρωμαίους, στις οποίες ηγήθηκε ο Αννίβας και τον έκαναν να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους στρατηλάτες όλων των εποχών.

Η ιστορία του Αννίβα δεν είναι βέβαια το μόνο πολεμικό έπος στο οποίο εμπλέκεται ο Ουάσινγκτον, καθώς συμμετέχει επίσης στο επερχόμενο σίκουελ του “Gladiator”, δια χειρός Ρίντλεϊ Σκοτ. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει στο Μαρόκο, αλλά διακόπηκαν λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Χόλιγουντ. Ο Σκοτ όμως αποκάλυψε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας ξεκίνησε τη διαδικασία του μοντάζ, καθώς είχε ήδη συγκεντρωθεί υλικό 90 λεπτών από τα γυρίσματα. Το σίκουελ του “Gladiator” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2024, ενώ μέχρι τότε θα έχουμε σίγουρα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project που θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη τον Αννίβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos