Ο Μπράιαν Κράνστον σταματά την υποκριτική

Published: 9 Jun 2023, 12:44
Συντάκτης:

Ο Μπράιαν Κράνστον ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την υποκριτική

<a href="/en/home-cinema-streaming/jerry-and-marge-go-large/67676">Jerry and Marge go large </a>ΣΧΕΤΙΚΑJerry and Marge go large

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Βρετανικό GQ, ο 67χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι το 2026 θα είναι η τελευταία χρονιά της επαγγελματικής του καριέρας και θα αφοσιωθεί στο να περνά περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του:

«Θέλω να αλλάξω τα πράγματα. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Ρόμπιν έζησε τη ζωή της «κρατώντας την ουρά μου». Ήταν το plus one, η σύζυγος μιας διασημότητας. Έπρεπε να  προσαρμόσει τη ζωή της με βάση τη δική μου. Έχει μεν οφέλη από αυτό, αλλά είμαστε άνισοι. Αυτό θέλω να το εξισώσω. Της αξίζει».

Η κορυφαία στιγμή του Κράνστον (τον οποίο παρακολουθούμε στην 2η σεζόν Your Honor και θα δούμε στο Asteroid City του Ουές Άντερσον), είναι προφανώς ο ρόλος του Ουόλτερ Ουάιτ στο Breaking Bad με τους εκατομμύρια ορκισμένους φανς.

Έχει προταθεί για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο Trumbo του Τζέι Ρόουτς, ενώ δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε αγαπημένες μας ερμηνείες του, έχουμε άλλωστε 3 χρόνια μπροστά μας.

Μπορεί και να το ξανασκεφτεί, που ξέρεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos