O Μπόμπα Φετ αποκτά την δική του σειρά

Published: 25 May 2018, 12:23
Συντάκτης:

To κινηματογραφικό σύμπαν των Star Wars επεκτείνεται και άμεσα, αλλά και έμμεσα, καθώς εκτός από τις original προγραμματισμένες ταινίες, προβάλλονται, ετοιμάζονται και προγραμματίζονται διάφορα spin-offs.

<a href="/en/nea/cristobal-balenciaga-moda-kai-drama/69643">"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα

Στις αίθουσες προβάλλεται ήδη το «Solo» και όπως όλα δείχνουν, ακολουθεί το επόμενο. Όπως διέρρευσε σήμερα και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των Disney και LucasFilm,  ο Μπόμπα Φετ, ένας χαρακτήρας όχι βασικός, αλλά με έντονο cult status στους φαν του Star Wars, αποκτά την δική του σόλο ταινία.

Τις περιπέτειες του κυνηγού επικηρυγμένων που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» το 1980 κι επέστρεψε με την «Επιστροφή των Τζεντάι» το 83, φορώντας πανοπλία και κράνος, θα διηγηθεί ο Τζέιμς Μάνγκολντ του «Logan», o οποίος θα σκηνοθετήσει και θα γράψει μαζί με τον Σάιμον Κίνμπεργκ σεναριογράφο και παραγωγό στις ταινίες των X-Men και το Logan.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μπόμπα Φετ, πρόλαβε στην στροφή τα αντίστοιχα πρότζεκτ που προετοιμάζονται, τόσο για τον Lando με τον Ντόναλντ Γκλόβερ, όσο και για τον Obi-Wan Kenobi με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Update: Τελικά θα γίνει τηλεοπτική σειρά. Στον κεντρικό ρόλο θα δούμε τον Τεμουέρα Μόρισον (όπως και στο Mandalorian), ενώ σε αυτόν της Φένεκ Σαντ, την Ουένγκ Μιν Να (Mulan, Agents of S.H.I.E.L.D.). Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια, πρεμιέρα αναμένεται στις 29 Δεκεμβρίου στο Disney+ και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos