Ο Λούκα Γκουαντανίνο στην TV και στις Κάννες

Published: 18 May 2019, 15:31
Συντάκτης:

Νωρίτερα μέσα στο χρόνο, η είδηση είχε πέσει (την είχαμε μοιραστεί και εμείς) για την επικείμενη σειρά του Λούκα Γκουαντανίνο όμως τώρα γίνονται τα πρώτα βήματα. Όπως δήλωσε στο Variety, ο σκηνοθέτης θα ξεκινήσει γυρίσματα σε περίπου δύο εβδομάδες αφού για την ώρα βρίσκεται στις Κάννες για να προωθήσει την μικρού μήκους ταινία του “The Staggering Girl” στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών.

<a href="/en/nea/oi-ipa-enantion-tis-billie-holiday/62888">Οι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά με τίτλο “We Are Who We Are” έχει ως επίκεντρο μία ομάδα Αμερικανών εφήβων σε μία στρατιωτική βάση στην Ιταλία. Ο Φρέζιερ Γουίλσον και η Κέιτλιν Χάρπερ έρχονται κοντά και εν μέσω της ήβης τους νομίζουν ότι είναι ζευγάρι. Ο Φρέζιερ, μπερδεμένος ακόμα με την σεξουαλική του ταυτότητα, αρχίζει και αναπτύσσει συναισθήματα για έναν μεγαλύτερο στρατιώτη. «Όλοι οι χαρακτήρες είναι από τις ΗΠΑ» σημείωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης. Το κάστινγκ έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες, το Λονδίνο, την Αφρική και την Ιταλία.

Για την ταινία μικρού μήκους, στην οποία η αισθητική του κινηματογράφου ενώνεται με την υψηλή ραπτική σε ένα πολυεπίπεδο σενάριο, ο Γκουαντανίνο είπε ότι μαζί με τον σεναριογράφο Μάικλ Μίτνικ «γράψαμε μία ιστορία που εμπνέεται από τον Πιερ Πάολο Πίκιολι (creative director του Valentino) και την σκέψη του για τις ιστορίες που κρύβουν αυτά τα φορέματα, συναισθηματικά και αφηγηματικά.»

Η Τζούλιαν Μούρ (η οποία υπήρξε εκθαμβωτική στις Κάννες όπως μπορείτε να διαπιστώσετε απο τις φωτό) πρωταγωνιστεί στο 35λεπτο “The Staggering Girl” και ενσαρκώνει την Ιταλο-Αμερικανίδα συγγραφέα, Φραντσέσκα, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της στην Ρώμη για να βοηθήσει την ηλικιωμένη μητέρα της και ζωγράφο. To all-star cast συμπληρώνουν οι Μάρθα Κέλλερ, Μία Γκοθ, Κίκι Λέιν, Άλμπα Ρορβάκερ αλλά και ο Κάιλ ΜακΛάχαν που εμφανίζεται σε πολλαπλούς ρόλους.

«Ο Κάιλ είναι το αιώνιο αρρενωπό στοιχείο για μένα» δήλωσε ο Γκουαντανίνο για να προσθέσει ότι «Τον είχα δει στο “Dune” όταν ήμουν στα εφηβικά μου χρόνια, στον ρόλο που τώρα, 40 χρόνια αργότερα,  θα ερμηνεύσει ο Τίμοθι Σαλαμέ στο reboot που ετοιμάζει ο Ντενί Βιλνέβ.»

Όσον αφορά την Τζούλιαν Μουρ, ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να σχολιάσει το πώς κατέληξαν στην ηθοποιό με τον συνεργάτη του Πίκιολι : «Ποια είναι η Φραντσέσκα αναρωτηθήκαμε, ‘Η Τζούλιαν Μουρ’ αναφωνήσαμε ταυτόχρονα! Η Φράνσιν Μέισλερ την έπεισε να κάνει το “The Staggering Girl” μαζί μας.»   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos