O Γουίλ Φέρελ θέλει τη Eurovision!

Published: 19 Jun 2018, 14:43
Συντάκτης:

O Γουίλ Φέρελ θα πρωταγωνιστήσει και θα γράψει το σενάριο για μια νέα κωμωδία βασισμένη στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό του Netflix.
Ο διάσημος ηθοποιός παρακολούθησε το φετινό show στην Λισσαβώνα ενώ είναι οπαδός του θεσμού από το 1999 όταν και τον "μύησε" η Σουηδή σύζυγός του. Καμία επιπλέον πληροφορία δεν έγινε ακόμα γνωστή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγαπημένος κωμικός χρειάζεται επειγόντως μια καλή ταινία, μετά τα αδιάφορα για το δικό του status,  "Zoolander 2" (2016), "The House" (2017), "Daddy's Home 2" (2017) και το φετινό "Holmes & Watson".
Το σενάριο θα συνυπογράψει ο Andrew Steele, που δούλεψε και στο "Casa de mi Padre".

<a href="/en/multimedia-trailer/strays-o-adespotakos-oyil-ferel-ekdikeitai-afentiko-toy/67730">"Strays" : Ο... αδεσποτάκος Ουίλ Φερέλ εκδικείται το αφεντικό του</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Strays" : Ο... αδεσποτάκος Ουίλ Φερέλ εκδικείται το αφεντικό του

Update 7/3/19: Θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Ντόμπκιν του Wedding Crashers (με Όουεν Ουίλσον και Βινς Βον) αλλά και του "The judge" (με Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ, Ρόμπερτ Ντιβάλ)

Update 18/5/20: Πρώτο τρέιλερ/clip/κλάμα για το "Eurovision" που θα στριμάρει στις 26 Ιουνίου, με τον Ουίλ Φερέλ και την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς να ερμηνεύουν το Volcano Man, ως το ντουέτο που θα εκπροσωπήσει την ισλανδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Στο καστ επίσης, οι Πιρς Μπρόσναν, Νταν Στίβενς, Ντέμι Λοβάτο, Μελισάνθη Μαχούτ (Έτερος Εγώ Χαμένες Ψυχές, Νοτιάς), Νατάσiα Δημητρίου (What we do in the shadows), 

Update 12/6/20: Το επίσημο τρέιλερ είναι έτοιμο, δύο εβδομάδες πριν δούμε το φιλμ. Και είναι όπως ακριβώς (ή έστω, σχεδόν) το περιμένεις: 

 

Δείτε τον παρακάτω σε μια κλασική σκηνή του "Step Brothers" που έδειξε το δρόμο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos