Ο Γιόακιν Φοίνιξ ταιριάζει γάντι σε θρίλερ του Άρι Άστερ

Published: 21 Nov 2020, 16:52
Συντάκτης:

Είναι μια από τις συνεργασίες που την έβλέπες να έρχεται, την περιμένες, έπρεπε κάποια στιγμή να συμβεί.

<a href="/en/nea/emma-stooyn-gioakin-finix-kai-pedro-paskal-sti-nea-tainia-toy-ari-aster/69582">Έμμα Στόουν, Γιοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Άρι Άστερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈμμα Στόουν, Γιοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Άρι Άστερ

Ο Άρι Άστερ είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στις δύο εξαιρετικές ταινίες τρόμου, με τις οποίες προκάλεσε αίσθηση, το «Hereditary» και το «Midsommar».

Σαν μην έφτανε αυτό από μόνο του για να μας εξιτάρει, μαθαίνουμε ότι ο Γιόακιν Φοίνιξ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του που θα λέγεται «Beau is afraid», μια 3ωρη εφιαλτική κωμωδία όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε), η οποία προφανώς βασίζεται στην μικρού μήκους «Beau» που σκηνοθέτησε ο Άρι Άστερ το 2011.

Το «Beau is afraid» σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη μιλούσε για «την ιστορία ενός υπερβολικά αγχώδους, αλλά ιδιαίτερα ευχάριστου και προσηνή εμφανισιακά άνδρα που διατηρεί μια έντονη σχέση με την υπερπροστατευτική μητέρα του, ενώ δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του. Όταν αυτή φύγει από την ζωή, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για την γενέτειρά του, το οποίο συμπεριλαμβάνει ορισμένες άγριες υπερφυσικές απειλές».

Μην το συζητάς, Γιόακιν, πες το ναι, θέλουμε να το δούμε!

Update: Weird poster για την ταινία, της οποίας ο τίτλος μοιάζει να είναι "Γιόακιν Φοίνιξ".

Αυτό είναι το επίσημο πόστερ, το τρέιλερ αναμένεται την Τρίτη. Κάτι λίγα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε. 

Δείτε την μικρού μήκους «Beau»:

 

Update: Το είπε το ναι ο Γιοακίν και η ταινία θα λέγεται τελικά "Disappointment Blvd" και μέχρι στιγμής το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως πρόκειται για "ένα πορτραίτο δεκαετιών ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών". Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η ταινία θα προλάβει το "Kitbag" του Ρίντλεϊ Σκοτ (όπου ο Φοίνιξ θα υποδυθεί τον Ναπολέοντα), καθώς ο Βρετανός δημιουργός δεν έχει τελειώσει ακόμη το "The Last Duel" και λογικά έπειτα θα ακολουθήσει το τηλεοπτικό "Gucci".

Update: Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου στο Μόντρεαλ του Καναδά, με μια μεγάλη έκπληξη - προσθήκη στο καστ! Η Μέριλ Στριπ συμφώνησε για τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο, πολύ πιθανό αυτόν της μητέρας του, επιλογή που ανεβάζει σε άλλη πίστα το horror του Αστέρ και πραγματικά δεν βλέπουμε την ώρα! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos