O επόμενος ρόλος του Ντάνιελ Κρεγκ μετά τον Bond

Published: 5 Sep 2018, 16:11
Συντάκτης:

Ο Daniel Craig ένωσε τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Rian Johnson (“Looper,” “Star Wars: The Last Jedi,” “The Brothers Bloom”) για να φέρουν κοντά μας ένα θρίλερ μυστηρίου με τίτλο “Knives Out.” Πιο συγκεκριμένα, ο Johnson έγραψε το σενάριο και ήθελε εξ’αρχής τον Craig για πρωταγωνιστή, ο οποίος θα υποδύεται έναν ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει έναν φόνο. Παρ’όλα αυτά, φαινόταν πως ο Craig θα ήταν απασχολημένος με το “James Bond 25,” αλλά όταν ο Danny Boyle αποχώρησε από τα σκηνοθετικά του καθήκοντα, τότε ο Craig βρέθηκε με λίγο παραπάνω χρόνο στα χέρια του. Όπως δήλωσε και ο Johnson: «Είμαι μεγάλος φαν του Daniel, και πάντα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Καθώς έγραφα το σενάριο, προσπαθούσα μαζί με τον Ram Bergman να σκεφτούμε ποιός θα ήταν ο κατάλληλος ηθοποιός για να ενσαρκώσει τον ντετέκτιβ. Τότε, απρόσμενα, ακούσαμε πως ο Daniel μπορεί να είχε χρόνο να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Τελικά, ο Daniel συμφώνησε και όλα πήγαν κατ’ευχήν. Είναι ένας ηθοποιός με τρομερό ταλέντο και ανυπομονούμε να πλάσουμε μαζί του έναν νέο μοντέρνο ντετέκτιβ Πουαρό».

<a href="/en/nea/aytos-einai-o-pio-pithanos-neos-james-bond/69616">Aυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond</a>ΣΧΕΤΙΚΑAυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond

Aξίζει να σημειώσουμε πως το “Knives Out” θα είναι η πρώτη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Johnson μετά το “Star Wars: The Last Jedi,” που ακόμα και αν εισέπραξε 1.3 δισεκατομμύρια παγκοσμίως, κατάφερε να διχάσει κοινό και κριτικούς. Παρ’όλα αυτά, γνωρίζουμε πως ο Johnson εργάζεται πάνω σε μία νέα τριλογία ταινιών για την Lucasfilm,  αλλά πρόκειται πρώτα να ασχοληθεί με το “Knives Out” πριν απορροφηθεί εντελώς από τη νέα τριλογία. Το νέο πρότζεκτ τους λοιπόν, θα προσπαθήσει να βρεί κάποιον διανομέα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο. Τα γυρίσματα για το “Knives Out,” το οποίο δεν έχει κάποια επίσημη σύνοψη ακόμα, έχουν προγραμματιστεί για τον Nοέμβριο. 

Update 2/7/19: Πρώτο τρέιλερ για το "Knives Out" που θυμίζει αρκετά νέο Ηρακλή Πουαρώ, με μουσική υπόκρουση τύπου... James Bond, κωμικές νότες και αστεράτο καστ που συμπληρώνουν οι Κρις Έβανς, Μάικλ Σάνον, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Λέικιθ Στάνφιλντ, Τόνι Κολέτ, Ντον Τζόνσον και Άνα Ντε Αρμάς. Στις αίθουσες στις 27/11/19.

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 5 Sep 2018, 16:11
Ενημέρωση: 2 Jul 2019, 20:16
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos