Nτοκιμαντέρ από τον Μάρτιν Σκορσέζε για τον David Johansen των New York Dolls

Published: 7 Jul 2020, 20:36

Ντοκιμαντέρ για τον David Johansen, τραγουδιστή των punk-rock πρωτοπόρων  New York Dolls, ετοιμάζει ο Μάρτιν Σκορσέζε μαζί με το Showtime. Ο David Tedeschi θα σκηνοθετήσει (μαζί με Σκορσέζε) έχοντας ήδη συνεργαστεί μαζί του ως μοντέρ στα προηγούμενα doc για Bob Dylan (Rolling Thunder Revue), George Harrison (Living in the Material World), Rolling Stone (Shine a light) αλλά και στη σειρά "Vinyl".
Νωρίτερα το 2020, μια συναυλία του 70χρονου ρόκερ στη Νέα Υόρκη, μαγνητοσκοπήθηκε και θα αποτελέσει βάση για την εξιστόρηση της ζωής και καριέρας ενός πραγματικού διασκεδαστή.
"Τον γνωρίζω πολλές δεκαετίες, από τότε που άκουσε τους Dolls φτιάχνοντας τους "Κακόφημους δρόμους". Εως και σήμερα, αντιπροσωπεύει την ενέργεια και την περιπέτεια της Νέας Υόρκης και θέλω να διηγηθώ τη ζωή του. Η τέχνη του κυλά παράλληλα με την πόλη. Το show του πριν λίγους μήνες ήταν ένα πραγματικό συναισθηματικό ζενίθ σε ότι έχει να κάνει με ζωντανή εμφάνιση" δηλώνει ο Σκορσέζε.

<a href="/en/nea/o-skorseze-tha-kanei-tainia-gia-ton-sinatra-me-ton-nti-kaprio-protagonisti/69766">Ο Σκορσέζε θα κάνει ταινία για τον Σινάτρα με τον Ντι Κάπριο πρωταγωνιστή</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Σκορσέζε θα κάνει ταινία για τον Σινάτρα με τον Ντι Κάπριο πρωταγωνιστή

Ο David Johansen ξεκίνησε νωρίς στα '70s με τους New York Dolls. Μέσα σε μια πενταετία έπαιξαν ρόλο στην έκρηξη του glam rock αν και η μουσική τους είχε την ενέργεια του punk των Stooges ενώ ήταν επιδραστικοί σε μετάπειτα hard rock μπάντες. Στα 80s γνώρισε επιτυχία με το swing alter ego του, Buster Poindexter και στα 90s ασχολήθηκε με τα blues ως David Johansen and the Harry Smiths.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos