Ντάνιελ Κρεγκ: "Δεν χρειάζεται να παίξει γυναίκα τον James Bond"

Published: 22 Sep 2021, 12:13
Συντάκτης:

Μετά από ενάμιση χρόνο συνεχών αναβολών, το «No Time to Die» θα προβληθεί στις αίθουσες (στις ελληνικές στις 30 Σεπτεμβρίου) και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί για 5η και τελευταία φορά τον ρόλο του πράκτορα 007.

<a href="/en/home-cinema-streaming/glass-onion-knives-out-mystery/67519">Glass Onion: A Knives Out Mystery</a>ΣΧΕΤΙΚΑGlass Onion: A Knives Out Mystery

Φρόντισε μάλιστα να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του.

Τα σενάρια για την διαδοχή του δίνουν και παίρνουν εδώ και μήνες, το ίδιο και τα στοιχήματα.

Κάποια στιγμή είχε γραφτεί και το ενδεχόμενο ότι υπάρχει πιθανότητα τον ρόλο να ερμηνεύσει γυναίκα.

Ο ίδιος ο Κρεγκ δήλωσε το αυτονόητο: ότι μπορεί να μην έχει σαφή απάντηση για το ποιος θα πρέπει να τον διαδεχθεί στον ρόλο, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να τον ερμηνεύσει γυναίκα:

«Υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για τις γυναίκες και για τους έγχρωμους ηθοποιούς. Γιατί μια γυναίκα θα πρέπει να παίξει συγκεκριμένα τον Τζέιμς Μποντ ενώ θα έπρεπε να γραφτούν και να υπάρχουν ισάξια καλοί ρόλοι όπως του Μποντ για μια γυναίκα;»

Για το θέμα έχουν τοποθετηθεί δημόσια αρνητικά για το ενδεχόμενο γυναίκας πρωταγωνίστριας για τον ρόλο του 007, τόσο η Ρέιτσελ Βάις, όσο και η παραγωγός της σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία παλιότερα είχε δηλώσει πως «ο Μποντ είναι άνδρας, είναι αρσενικός χαρακτήρας. Εχει γραφτεί ως άνδρας και νομίζω πως καλύτερα είναι να παραμείνει ως έχει»

Και είναι ακριβώς όπως τα λέει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos