"Mrs. Fletcher": Η 40άρα της διπλανής πόρτας

Published: 10 Oct 2019, 19:23
Συντάκτης:

Η δημιουργός του Leftovers, Nicole Holofcener, επιστρέφει με μία νέα σειρά παραγωγής HBO. Αυτή τη φορά μεταφέρει στη μικρή οθόνη άλλο ένα best-seller βιβλίο του Tom Perrotta, με τον τίτλο Mrs. Fletcher. Και αυτός ο συνδυασμός μας δημιουργεί πολλές προσδοκίες. Βέβαια, η σειρά έχει ήδη προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, κάτι που ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα για την 27η Οκτωβρίου που θα αρχίσει να προβάλλεται στο HBO και μερικούς μήνες αργότερα θα ακολουθήσει η προβολή στη Βρετανία.

Η κωμική ιστορία ακολουθεί την Eve (Kathryn Hahn), άρτι χωρισμένη. Ο γιος της, ο Brendan (Jackson White), έφυγε για το πανεπιστήμιο και ένα ξαφνικό μήνυμα στο κινητό της θα αποτελέσει την αφορμή για μία ολοκαίνουργια ζωή για εκείνη, που ποτέ δεν φανταζόταν, με πολλούς… πειραματισμούς! Το τρέιλερ είναι ξεκαρδιστικό, και βλέπουμε αμέσως πως με το που ο Brendan αναχωρεί, η μητέρα του σαν να αφυπνίζεται ποικιλοτρόπως σεξουαλικά, και αποκτά διάφορες ξεκαρδιστικές ιστορίες. Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Brendan έχει να αντιμετωπίσει και τις δικές του περιπέτειες, ως πρωτοετής σε ένα νέο περιβάλλον.

Το Mrs. Fletcher ως σειρά αγγίζει θέματα με προκλητική μα συνάμα και πνευματώδη ματιά σχετικά με τη σύγχρονη σεξουαλικότητα, αλλά και διαχρονικά ηθικά διλήμματα. Διερευνά με έναν αστείο και πολύ έξυπνο τρόπο το τι σημαίνει να είσαι ποθητός, την ίδια την ταυτότητα, την αναζήτηση αλλά και τα λάθη που κάνουν όλοι οι άνθρωποι που δεν ξέρουν ακριβώς σίγουρα ποιοι είναι και πού ανήκουν.

Η Kathryn Hahn εμφανίζεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά τη σύντομη εμφάνισή της στη μικρή οθόνη στο I Love Dick της Amazon. Είναι ξεκάθαρο από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τρέιλερ, πως η σειρά υπόσχεται μπόλικη δόση κωμωδίας αλλά και δράματος, ώστε η ηθοποιός να δείξει το ταλέντο της για ακόμα μία φορά.

Την αναμένουμε!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos