To Milky Way του Βασίλη Κεκάτου βρήκε διεθνή διανομή

Published: 1 Nov 2023, 16:21
Συντάκτης:

To Milky Way του Βασίλη Κεκάτου ξεκινάει το ταξίδι του και στον διεθνή γαλαξία, καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία με μια πολύ σημαντική εταιρεία διανομής.

<a href="/en/nea/des-milky-way-stin-ammo-foyl-kalokairina/68936">Δες το Milky Way στην άμμο. Φουλ καλοκαιρινά.</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔες το Milky Way στην άμμο. Φουλ καλοκαιρινά.

Η Fifth Season που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία σειρών όπως το Severance και το Scenes From A Marriage και ταινιών όπως το The Lost Daughter & Cha Cha Real Smooth, αναλαμβάνει για πρώτη φορά διανομή ελληνικού περιεχομένου και αυτό θα είναι η σειρά που ο δις βραβευμένος στις Κάννες Έλληνας δημιουργός ετοίμασε για το Mega.

Θυμίζουμε ότι το Milky Way είχε γίνει επίσης η πρώτη ελληνική σειρά που διαγωνίστηκε στο εξειδικευμένο φεστιβάλ Series Mania πραγματοποιώντας την παγκόσμια πρεμιέρα της, εκεί όπου το MOVE IT ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο που είδε τα πρώτα επεισόδια και γράψαμε άποψη.

Το Milky Way ξεκινά αύριο Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Mega με τα 2 πρώτα επεισόδια, ενώ το τρίτο θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (που επίσης ξεκινά αύριο) στις 10 Νοεμβρίου.

Εδώ εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να ξεκινήσετε να βλέπετε το Milky Way.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos