Mετά τον Πατέρα, η σειρά του Γιού

Published: 15 Apr 2021, 18:31
Συντάκτης:

Ο Φλόριαν Ζέλερ ετοιμάζεται να κεφαλαιοποιήσει την φετινή επιτυχία του εξαιρετικού «The Father» που είναι υποψήφιο για 6 Όσκαρ και πρέπει να πάρει τουλάχιστον αυτό του Α’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του Άντονι Χόπκινς, την κορυφαία που είδαμε φέτος μακράν από όλες τις υπόλοιπες.

<a href="/en/nea/faraway-downs-ahreiasto/69200">"Faraway Downs": Αχρείαστο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Faraway Downs": Αχρείαστο

Ο Ζέλερ λοιπόν θα συνεργαστεί ξανά με με τον Κρίστοφερ Χάμπτον, αυτή την φορά για το «Ο Γιος» που δεν θα είναι prequel του προηγούμενου όπως ίσως κάποιοι/ες υποθέσουν.

Βασίζεται επίσης σε ένα θεατρικό έργο του Ζέλερ και σύμφωνα με την σύνοψη, αναφέρεται στην ιστορία του Νίκολας που περνά δύσκολα μετά το διαζύγιο των γονιών του. Δεν πάει στο σχολείο, μένει πότε με τον πατέρα του και τη νέα οικογένειά του με τη νέα σύζυγό του, πότε με τη μητέρα του. Η ριζική αλλαγή μοιάζει να είναι ο μόνος δρόμος.

Θα πρωταγωνιστούν οι Χιού Τζάκμαν, Βανέσα Κίρμπι και Λόρα Ντερν, οι οποίοι σύμφωνα με τον Ζέλερ «θα προσδώσουν στο φιλμ θέρμη, συμπόνια και ευαλωτότητα. Στην ιστορία ιδιαίτερο ρόλο θα παίξει η πόλη της Νέας Υόρκης, ζωηρή και θορυβώδης, ως αντίβαρο στην εσωστρέφεια του γιου».

Update: Τον γιο θα ενσαρκώσει ο σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενος σε βασικό ρόλο, 20χρονος Ζεν ΜακΓκραθ, ενώ στο τρέιλερ παρατηρούμε και τον Άντονι Χόπκινς (στον ρόλο του παππού, ίσως;). Στο clip παρατηρούμε δυνατές στιγμές του Χιού Τζάκμαν και πολύ θα χαρούμε αν αυτός ο ρόλος τον οδηγήσει σαν σοβαρό ανταγωνιστή στην οσκαρική κούρσα. Στις αμερικανικές αίθουσες αναμένεται στις 11 Νοεμβρίου. 

Update: Το επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και είναι τρομερά καλοδουλεμένο και συγκινητικό. Ο Ζέλερ απέδειξε με τον Πατερα ότι μπορεί να κάνει το θέατρο να λειτουργήσει με κινηματογραφικούς όρους εξαιρετικά, το ίδιο αναμένουμε να συμβεί και τώρα. Και φυσικά επιτέλους να δικαιωθεί ο πάντα πολύ καλός Χιού Τζάκμαν και να προταθεί και να σηκώσει το χρυσό αγαλματίδιο: 

H κριτική του MOVE IT για τον "Πατέρα" εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos