Mετά το Game Of Thrones, στο Star Wars

Published: 15 May 2019, 13:58
Συντάκτης:

Το franchise του Star Wars δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι εύκολα μιας και αποτελεί έναν κινηματογραφικό πακτωλό χρημάτων για την Disney, επομένως θα τον εκμεταλλευτεί δεόντως, παρά το ότι τον προσεχή Δεκέμβριο βγαίνει το τελευταίο επεισόδιο της τρέχουσας τριλογίας. Το στούντιο έχει ανακοινώσει τρείς νέες ταινίες για τα Χριστούγεννα του 2022, 2024 και 2026. Την πρώτη ταινία του 2022 θα αναλάβουν οι showrunners του «Game of Thrones» που την άλλη βδομάδα φθάνει στο τέλος του έπειτα από οκτώ υπερ-επιτυχημένες σεζόν, οι David Benioff και D.B.Weiss όπως επιβεβαιώθηκε επισήμως από τον Bob Iger της Disney.

<a href="/en/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Η Lucasfilm είχε ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο του 2018 ότι οι δυο τους θα αναλάβουν την συγγραφή και την παραγωγή της νέας σειράς ταινιών Star Wars που δεν θα ακολουθούν την γνωστή saga με τον Skywalker και την νέα τριλογία αλλά θα είναι αυτόνομη. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kenedy είχε αναφέρει ότι «ο David και ο Dan είναι από τους καλύτερους αφηγητές που υπάρχουν σήμερα. Ο συνδυασμός πολύπλοκων χαρακτήρων, βάθους της ιστορίας και πλούτου της μυθολογίας θα δώσει νέα ώθηση και έδαφος στο Star Wars». Για τους απογοητευμένους θεατές της όγδοης σεζόν της σειράς-φαινόμενο ίσως πλέον αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν αμφισβητηθεί, αν και στην πραγματικότητα είναι απόλυτα ακριβείς. Οι ίδιοι δήλωσαν για το νέο πρότζεκτ πως «το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε ένα γαλαξία μακριά, πολύ μακριά. Μας τιμάει πολύ αυτή η πρόταση, μας τρομοκρατεί ελαφρώς η ευθύνη αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι σύντομα μόλις ολοκληρωθεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones». Η ταινία τους όπως ανακοινώθηκε θα προβληθεί στην Αμερική στις 16 Δεκεμβρίου 2022, ενώ παραμένει άγνωστο προς το παρόν ποια θα είναι η εμπλοκή τους στις άλλες δύο ταινίες που ακολουθούν τον Δεκέμβριο του 2024 και του 2026 και αν θα αποτελούν μια νέα τριλογία ή θα είναι αυτοτελείς.

Το συγγραφικό δίδυμο πέραν του να τρέχει την σειρά που καθήλωσε τους θεατές όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια, έγραψε αρκετά επεισόδιο ενώ θα σκηνοθετήσει το επερχόμενο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Εκτός αυτού όμως, ο Benioff έχει γράψει το σενάριο για τα «25th Hour», «Troy», «X-Men Origins: Wolverine» και για την νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Ang Lee «Gemini Man». Σίγουρα θα καταφέρουν να δώσουν μια νέα διάσταση σε ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchises. Προς το παρόν αναμένουμε το ένατο επεισόδιο «Star Wars: The Rise of Skywalker» στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos