"Men": Η Τζέσι Μπάκλεϊ στο σύμπαν του Άλεξ Γκάρλαντ

Published: 8 Jan 2021, 16:31
Συντάκτης:

Mετά το περυσινό του πέρασμα από την μικρή οθόνη, με το υπνωτιστικό sci-fi διαμάντι «Devs» (μια από τις καλύτερες σειρές του 2020 για το MOVE IT), ο Άλεξ Γκάρλαντ συνεχίζει με την παραγωγή της νέας του ταινίας που προορίζεται για την μεγάλη οθόνη.

<a href="/en/tainies/civil-war/69771">Civil war</a>ΣΧΕΤΙΚΑCivil war

Θα συνεργαστεί ξανά (όπως και στο Ex Machina») με την εταιρεία Α24 σε παραγωγή/προώθηση/διανομή και αυτή την φορά επέλεξε για πρωταγωνίστριά του (μετά την Αλίσια Βικάντερ και την Νάταλι Πόρτμαν στο «Annihilation»), την Τζέσι Μπάκλεϊ.

Η 31χρονη Ιρλανδή αποτελεί άνετα μια από τις καλύτερες νέες ηθοποιούς της γενιάς της, με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές: από το «Beast» και το «Wild Rose», με περάσματα που μένουν στην μνήμη στα τηλεοπτικά «Chernobyl» και «Fargo» και φυσικά στο «I’m thinking of ending things».

Η ταινία που ονομάζεται «Men» ακολουθεί την ιστορία μίας γυναίκας που αποφασίζει να πάει μόνη της διακοπές στην αγγλική επαρχία, μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της.

Ο Γκάρλαντ (που υπογράφει και το σενάριο) έκλεισε ως συμπρωταγωνιστή τον 44χρονο Βρετανό Ρόρι Κινίαρ, εξαιρετικό συνήθως δευτεραγωνιστή (Skyfall, Spectre, Man Up, The imitation game, Penny Dreadful, Years and Years), που αφήνει έντονο αποτύπωμα στις εμφανίσεις του.

Upadate: Έτοιμο το πρώτο teaser trailer, το οποίο είναι άψογο, αποτυπώνοντας τη αίσθηση του υποφόσκοντος τρόμου, όπως πολύ ιδιαίτερα κατέχει ο Γκάρλαντ. Η Τζέσι Μπάκλεϊ μέσα σε έναν ρόλο που θυμίζει έντονα την αίσθηση που σου άφηνε στο “I’m Thinking of Ending Things” του Τσάρλι Κάουφμαν (γι'αυτό και η κεντρική φωτό), με μια αίσθηση θρίλερ να την στοιχειώνει. Στο καστ θα δούμε επίσης την τρομερή Πάπα Εσιέντου από την τηλεοπτική σειρά “I May Destroy You”, ενώ ο Γκάρλαντ συνεργάστηκε και πάλι (και ευτυχώς) με τον διευθυντή φωτογραφίας Ρομπ Χάρντι, όπως και στα "Ex Machina", "Annihi;ation", "Devs". Στις αίθουσες αναμένεται 20 Μαϊου 2022.

Update: Αυτό είναι το επίσημο full trailer και είναι μάλλον περιττό να γράψουμε ότι έχουμε ψηθεί φουλ με το νέο εγκεφαλικό sci-fi του Γκάρλαντ, που εδώ θυμίζει μάλλον περισσότερο απ'όλα το "28 days later" που δεν σκηνοθέτησε, αλλά έγραψε.  Και βέβαια, οκ, αγαπάμε Τζέσι Μπάκλεϊ και την πιστεύουμε πολύ, αλλά αυτός που είναι ολοφάνερο ότι θα κλέψει την παράσταση, είναι ο Ρόρι Κινίαρ σε ένα multiple character show! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos