"Ιnvasion": Ένα indie sci-fi που μας εξιτάρει

"Ιnvasion": Ένα indie sci-fi που μας εξιτάρει
Published: 9 Aug 2020, 13:25
Συντάκτης:

Ένα νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας ετοιμάζει η Amazon και τα ευχάριστα νέα είναι ότι θα το σκηνοθετεί ο Michael Pearce, σκηνοθέτης του «Beast», με πρωταγωνιστές την Octavia Spencer και τον Riz Ahmed.

Η ταινία θα τιτλοφορείται «Invasion» και θα μιλά για δύο αδέρφια και τον πατέρα τους που έρχονται αντιμέτωποι από μια αδιόρατη απειλή. Τα αγόρια πρέπει να εμπιστευτούν τον πατέρα τους και να μάθουν να ζουν στην νέα πραγματικότητα καθώς τα πράγματα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα. Ο Ahmed θα υποδύεται τον πατέρα ενώ ο ρόλος της Spencer παραμένει άγνωστος. Το σενάριο έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης με τον Joe Barton (The ritual).

Ο Pearce έγινε γνωστός με την ταινία του «Beast» το 2017, μια ταινία που μας σύστησε έναν πολύ ενδιαφέροντα δημιουργό που ξέρει να υφαίνει σκοτεινές και μυστήριες ιστορίες, όπως αναμένουμε να πράξει και στην νέα του ταινία.

Τον Ahmed τον είδαμε μέσα στον χρόνο στο «Mogul Mowgli», που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βερολίνου, ενώ θα τον δούμε προσεχώς στο «Sound of Metal» που θα κυκλοφορήσει από την Amazon. Η Spencer εντυπωσίασε τόσο στο «Luce» όσο και στο τηλεοπτικό «Self-Made: Inspired by the Life of Madam CJ Walker» για το οποίο προτάθηκε για Emmy. Αναμένεται να την δούμε στην δεύτερη σεζόν του «Truth Be Told» της Apple TV+ αλλά και στο Netflix στο «Thunder Force» πλάι στην Melissa McCarthy.

Published: 9 Aug 2020, 13:25
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο