Η Σίντνεϊ Σουίνεϊ θα γίνει η νέα Barbarella

Published: 12 Oct 2022, 13:25
Συντάκτης:

H Σίντνεϊ Σουίνεϊ συνεχίζει να παίζει δυναμικά στο προσκήνιο και δεν δείχνει να πτοείται από το γεγονός πως έχασε στο φώτο φίνις τον ρόλο της Μαντόνα στην βιογραφική της ταινία.

<a href="/en/tainies/immaculate/69627">Immaculate</a>ΣΧΕΤΙΚΑImmaculate

Η 25χρονη ηθοποιός που μάθαμε από τα τηλεοπτικά «Euphoria» και «White Lotus» (και για τις δύο ερμηνείες της προτάθηκε για Emmy) και θέλουμε σύντομα να ξαναδούμε, ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram ότι θα πρωταγωνιστήσει στο remake της cult επιτυχίας του 1968 «Barbarella» του Ρότζερ Βαντίμ, στον ρόλο που είχε κάνει εντύπωση τότε η Τζέιν Φόντα. H ταινία βασιζόταν στο ομότιτλο κόμικ, διαδραματίζεται τον 41ο αιώνα όπου η Barbarella, μια ταξιδιώτρια του διάστηματος και εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ενωμένης Γης, έχει ως αποστολή να βρει τον επιστήμονα Ντουράν Ντουράν (από εκεί πήραν και το όνομά τους οι Duran Duran!), ο οποίος δημιούργησε ένα όπλο που θα μπορούσε να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

 

 

Ένα μάλλον τέλειο κάστινγκ πρέπει να ομολογήσουμε.

Ο Εντγκαρ Ράιτ (των Baby Driver, Scott Pilgrim, Hot Fuzz, Shaun of the dead μεταξύ άλλων) βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για να σκηνοθετήσει την ταινία, με τους Τζέιν Γκόλντμαν («X-Men: First Class» και «The Kingsmen: Secret Service») και Χάνεϊ Ρος να υπογράφουν το σενάριο

Πρώτη δημοσίευση: 12 Oct 2022, 13:25
Ενημέρωση: 14 May 2024, 14:01
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos