H Sydney Sweeny έκοψε αρκετές γυμνές σκηνές της από το Euphoria

Δημοσίευση: 30 Ιαν. 2022, 19:11

Η καινούρια αγαπημένη των διευθυντών casting Sydney Sweeny, φαίνεται ότι αισθάνεται έντονη σεξουαλικοποίηση προς το πρόσωπό της εξ’ αιτίας των επαναλαμβανόμενων γυμνών σκηνών της. Πιο σεμνές στο "White lotus", πιο πικάντικες στην ταινία του Amazon Prime "The voyeurs", πιο τολμηρές στο φετινό "Euphoria".

<a href="/tainies/immaculate/69627">Immaculate</a>ΣΧΕΤΙΚΑImmaculate

Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει άδικο.

«Είναι κάτι που με ενοχλεί εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε η Sweeney στον Independent. H όμορφη ηθοποιός την οποία μάθαμε πρώτα στα "Sharp Objects" & "Ηandmaid's tale", ακολούθησε το "The White Lotus"  και πλέον πρωταγωνιστεί στην εφηβική, δραματική σειρά Euphoria του HBO. «Είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά μου στο Euphoria. Σκέφτηκα ότι ήταν μια εξαιρετική ερμηνεία. Αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτό επειδή είχα γυμνές σκηνές».

Η 24χρονη ανερχόμενη σταρ μίλησε για το «στίγμα ενάντια στις ηθοποιούς που εμφανίζονται γυμνές στην οθόνη» και παραδέχτηκε ότι υπήρξε πιο σκεπτική για τις γυμνές σκηνές της στην τελευταία σεζόν του Euphoria. «Υπάρχουν στιγμές που η Cassie υποτίθεται ότι είναι χωρίς πουκάμισο και τότε έλεγα στον Sam (τον δημιουργό του Euphoria), “Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο εδώ” και μου έλεγε “Εντάξει, δεν το χρειαζόμαστε”».

Μπορεί ο Sam Levinson να μην ήταν καθόλου πιεστικός, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για παλαιότερα projects της νεαρής πρωταγωνίστριας. «Είχα εμπειρίες όπου ήθελα να πάω σπίτι και να τριφτώ μέχρι να καθαρίσω εντελώς γιατί ένιωθα αηδία».

Πρόσφατα μάλιστα ορισμένοι θαυμαστές μοιάζουν να έχουν μπερδέψει τα όρια μεταξύ οθόνης και πραγματικής ζωής, καθώς συμπεριέλαβαν με tag τον μικρότερο αδερφό της σε γυμνή φωτογραφία του χαρακτήρα της από τη σειρά, στο διαδίκτυο. Η Sweeny δήλωσε σχετικά: «Αυτό που κάνω είναι εντελώς ξεχωριστό από την οικογένειά μου. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι εντελώς ξεχωριστός από εμένα. Είναι απλώς τόσο ασεβές και οδυνηρό».

Mάρω Ζουγανέλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos