Η Όμπρεϊ Πλάζα στη 2η σεζόν White Lotus

Published: 14 Jan 2022, 17:46
Συντάκτης:

Οι mini σειρές κερδίζουν διαρκώς έδαφος στο τηλεοπτικό streaming τοπίο, κι αυτό γιατί το φορμάτ τους είναι ιδανικό για την αφήγηση μιας ιστορίας με αρχή, μέση και τέλος, ενώ η διάρκειά τους αφήνει αρκετό χώρο για την ανάπτυξη των χαρακτήρων. Το θέμα όμως είναι ότι πολλές φορές οι δημιουργοί τους δεν μπορούν να αρκεστούν σε έναν κύκλο επεισοδίων, ειδικά αν η σειρά έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και την αποδοχή κοινού και κριτικών.

<a href="/en/nea/o-tzon-goyoters-kanei-tainia-meta-apo-20-hronia/69529">O Tζον Γουότερς κάνει ταινία μετά από 20 χρόνια</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tζον Γουότερς κάνει ταινία μετά από 20 χρόνια

Το είδαμε να συμβαίνει στην περίπτωση του Big Little Lies, χωρίς τελικά να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ή ουσία, και θα ξανασυμβεί με το The White Lotus, άλλη μια mini σειρά του HBO που αποτέλεσε την τηλεοπτική επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού και μία από τις καλύτερες σειρές του 2021.

"The White Lotus" season 1: Διαβολεμένα απολαυστικό

Ο Μάικ Γουάιτ, δημιουργός της σειράς, αποφάσισε να συνεχίσει το The White Lotus, κρατώντας από το καστ της προηγούμενης σεζόν μόνο την Τζένιφερ Κούλιτζ, της οποίας ο ρόλος ήταν κομβικός και αναβίωσε την καριέρα της. Η Κούλιτζ φημολογείται ότι θα επιστρέψει ως πλούσια και βασανισμένη, αλλά αυτή τη φορά η δράση θα μεταφερθεί σε ένα άλλο ακριβό θέρετρο και οι άλλοι ηθοποιοί που έχουν επίσης κλείσει δωμάτιο μέχρι στιγμής είναι ο Μάικλ Ιμπεριόλι, γνωστός από το The Sopranos, και η αγαπημένη Όμπρεϊ Πλάζα του Parks and Recreation!

Σύμφωνα με το Variety, η Πλάζα θα υποδυθεί μια γυναίκα που πάει διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και τους φίλους του. Αν κρίνουμε από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, ο Γουάιτ θα βρει τρόπο για να μετατρέψει τις ειδυλλιακές αποδράσεις των χαρακτήρων του σε καλοκαιρινούς εφιάλτες και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καμία άλλη ηθοποιό που να ταιριάζει περισσότερο στο σύμπαν του από την Πλάζα, που κλέβει πάντα την παράσταση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos