Η Κέιτ Ουίνσλετ γίνεται ντετέκτιβ για το ΗΒΟ

Published: 25 Jan 2019, 04:04
Συντάκτης:

Tελευταία φορά που η Κέιτ Ουίνσλετ ασχολήθηκε με την μικρή οθόνη,  βραβεύτηκε με Emmy: Για την ερμηνεία της στην μίνι σειρά "Mildred Pierce" το 2011, πλάι στον Γκάι Πιρς, την Μελίσα Λίο και την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

<a href="/en/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Αυτή την φορά θα συνεργαστεί με το ΗΒΟ για μια νέα τηλεοπτική σειρά. Θα την δούμε στο Mare of Easttown, όπου θα υποδυθεί τη ντετέκτιβ σε μία μικρή πόλη που θα δει τη ζωή της να καταρρέει καθώς ερευνά έναν φόνο.

Το Variety γράφει ότι η Winslet θα αναλάβει και την παραγωγή, ενώ δημιουργός της σειράς θα είναι ο Brad Ingelsby (Out of the Furnace, Run All Night, American Woman), σε συνεργασία με τον Gavin O’Connor (Tumbleweeds, Warrior, Seven Seconds, The Americans).

Στο καστ συναντάμε τους Γκάι Πιρς, Τζουλιάν Νίκολσον (Monos, Black Mass, The outsider), Έβαν Πίτερς (Pose, X-Men Days of future past/Apocalypse/Dark Phoenix), Ανγκούρι Ράις (Spiderman Homecoming/Far from Home, The beguiled), Τζιν Σμαρτ (Waythmen, Legion, Fargo). 

Update: Πρώτο teaser τρέιλερ για την μίνι-σειρά που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΗΒΟ, στις 18 Απριλίου. Όλα τα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Γκρεγκ Ζόμπελ του πρόσφατου "The hunt" (αλλά και αρκετών επεισοδίων από το τηλεοπτικό "Leftovers"), ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Μπραντ Ίγκλεσμπι (The way back)

Update: Επίσημο τρέιλερ που ικανοποιεί και υπόσχεται τίμιο binge-watching. H σειρά θα στριμάρει από το Vodafone TV ξεκινώντας στις 19 Απριλίου, μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της, στις ΗΠΑ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos