Η καλύβα του σερίφη από το «Stranger Things» έγινε escape room

Published: 9 Aug 2019, 19:17
Συντάκτης:

To «Stranger Things» αποτελεί ξεκάθαρα ένα pop τηλεοπτικό φαινόμεον της τελευταίας διετίας με εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς θεατές/θαυμαστές και όπως κάθε τέτοιο, οι δημιουργοί του φροντίζουν να το αξιοποιήσουν εμπορικά μέχρι εκεί που δεν μπορούν οι περισσότεροι να φανταστούν.

<a href="/en/multimedia-video-clip/havales-apo-ta-gyrismata-tis-4is-sezon-stranger-things/67100">Χαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΧαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"

Ένα… αξεσουάρ της σειράς για το οποίο βρέθηκε συγκεκριμένος τρόπος εκμετάλλευσης, είναι η ξύλινη καλύβα του Σερίφη Χόπερ.

Η ξύλινη καλύβα, που ήταν από τους βασικούς τόπους γυρισμάτων της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix – είχαμε πολλές σκηνές τόσο με τον Χόπερ (Ντέιβιντ Χάρμπορ) όσο και με την Ιλέβεν (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) και τους φίλους της – λειτουργεί πλέον ως escape room με γρίφους εμπνευσμένους από τη σειρά.

Η καλύβα βρίσκεται εντός του θεματικού πάρκου περιπέτειας Sleepy Hollow Farm, στο Πάουντερ Σπρινγκς της πολιτείας Τζόρτζια των ΗΠΑ, λίγο έξω από την πρωτεύουσα Ατλάντα. Η εταιρεία Escape Woods που λειτουργεί εντός του θεματικού πάρκου, τη μετέτρεψε φέτος σε escape room για μια εμπειρία που κοστίζει 33 δολάρια ανά άτομο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos