Η ιστορία των Wu-Tang Clan στην μικρή οθόνη

Published: 29 Jul 2019, 16:12
Συντάκτης:

Το κανάλι Hulu μόλις διέθεσε στο κοινό το τρέιλερ για την επόμενη σειρά του: “Wu-Tang: An American Saga”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτέμβρη. Η σειρά θα εξετάσει την ιστορία του διάσημου hip hop γκρουπ Wu-Tang Clan, η οποία θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, κάποια από τα οποία θα είναι μυθιστορηματοποιημένα, δηλαδή όχι ακριβή. Το νέο σόου διευθύνει μαζί με άλλους ο Bobby Diggs, δηλαδή ο RZA των Wu-Tang, ενώ είναι εμπνευσμένο από τα βιβλία του ιδίου “The Wu-Tang Manual” και “Tao of Wu”. Πρόσφατα, το κανάλι Showtime προέβαλε ένα ντοκιμαντέρ για το γκρούπ, με τίτλο “Of Mics and Men” και η σειρά του Hulu θα είναι μια αντίστοιχη σεναριοποιημένη βερσιόν.

<a href="/en/nea/reboot-season-1-mia-kali-kai-poly-asteia-fili-apo-ta-palia/67116">"Reboot" season 1: Μια καλή και πολύ αστεία φίλη από τα παλιά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Reboot" season 1: Μια καλή και πολύ αστεία φίλη από τα παλιά

Το “Wu-Tang: An American Saga” εμφανίζεται αληθινό ως προς τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε ο RZA για τα τραγούδια του, καθώς το εμβληματικό E-MU SP-1200 sampler κατέχει εξέχουσα θέση στο τρέιλερ. Σαφώς, η αληθινή ιστορία των Wu-Tang είναι σοκαριστική και εκρηκτική από μόνη της, πόσο μάλλον για μια σειρά που θα πρέπει να αιχμαλωτίζει τον θεατή με κάθε επεισόδιο. Ο Alex Tse (“Watchmen”), συγγραφέας της σειράς, δήλωσε πως η σειρά πρόκειται για «ιστορική φαντασία» καθώς «υπάρχουν γεγονότα που πράγματι συνέβησαν, διαφορετικές βερσιόν κάποιων άλλων γεγονότων, και μερικά από αυτά δεν είναι ακριβή όσον αφορά το χρονικό πλαίσιο. Παρ’όλα αυτά, πνευματικά είναι μια έγκυρη και αληθινή αφήγηση».

Ο RZA έχει μια διαφορετική προσέγγιση ως προς τη μυθοπλασία κάποιων γεγονότων: «Απλώς συμπυκνώνεις τις στιγμές... είναι σαν ένας συμπυκνωμένος χυμός βύσινου. Αφήνεις τους θεατές να φέρουν το νερό σε αυτό... Θα μπορείς να φέρεις σε μια ισορροπία το πραγματικό με το μή πραγματικό». Κρυπτικές οι δηλώσεις του, και είμαστε σίγουροι πως πολλοί φαν θα ενοχληθούν με την αλλαγή κάποιων ιστορικών γεγονότων. Ελπίζουμε η σειρά να φέρει κοντά μας αυτό το «χαμμένο» κομμάτι του πάζλ, μια σειρά που εμφανίζεται εξαιρετικά προσεγμένη όπως και το ντοκιμαντέρ.

Oι ηθοποιοί είναι άσημοι, ο RZA και ο Method Man έχουν αναλάβει τα ηνία της παραγωγής, ενώ οι Ghostface Killa, Inspectah Deck, Masta Killa, και GZA θα είναι σύμβουλοι παραγωγής, μαζί με τους υπεύθυνους περιουσίας του Ol’ Dirty Bastard (ο οποίος απεβίωσε το 2004 και αποτελεί ιδρυτικό μέλος των Wu-Tang). Εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένοι από το τρέιλερ:

 

 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 29 Jul 2019, 16:12
Ενημέρωση: 29 Jul 2019, 16:12
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos