Η Disney θα καλύπτει τα ταξιδιωτικά έξοδα όσων υπαλλήλων καταφεύγουν σε άλλες πολιτείες για άμβλωση

Published: 25 Jun 2022, 13:13
Συντάκτης:

Η εταιρεία Walt Disney ανακοίνωσε ότι θα καλύψει τα ταξιδιωτικά έξοδα για τους εργαζομένους της που αναζητούν οικογενειακό προγραμματισμό ή αναπαραγωγική φροντίδα, έπειτα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ακύρωσε το δικαίωμα στην άμβλωση.

<a href="/en/nea/o-gkai-ritsi-tha-skinothetisei-live-action-toy-irakli-tis-disney/66627">Ο Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action του Ηρακλή της Disney</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action του Ηρακλή της Disney

Η εταιρεία είπε στους υπαλλήλους της ότι αναγνωρίζει τον αντίκτυπο της απόφασης του Δικαστηρίου και παραμένει προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένης πρόσβασης σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη – συμπεριλαμβανομένου του οικογενειακού προγραμματισμού και της αναπαραγωγικής φροντίδας.

Τα επιδόματα που παρέχει η εταιρεία θα καλύψουν το κόστος των εργαζομένων που χρειάζονται να ταξιδέψουν σε άλλη τοποθεσία για να έχουν πρόσβαση σε περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένης της άμβλωσης.

Η Disney απασχολεί περίπου 80.000 εργαζόμενους στο Walt Disney World στη Φλόριντα, όπου ο κυβερνήτης Ρον Ντε Σάντις υπέγραψε νομοσχέδιο που απαγορεύει τις αμβλώσεις μετά από 15 εβδομάδες κύησης. Ο νόμος έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 25 Jun 2022, 13:13
Ενημέρωση: 25 Jun 2022, 13:13
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο