Το "Hollywood του Ράιαν Μέρφι έχει τρέιλερ

Published: 20 Apr 2020, 19:05
Συντάκτης:

H νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι για το Netflix (που θα αποτελέσει την 2η συνεργασία τους) είναι έτοιμη και ελπίζουμε να αποδειχθεί πιο ενδιαφέρουσα από το διασκεδαστικό, αλλά μέτριο για τα στάνταρ του, "The politician".

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Ο δημιουργός των τηλεοπτικών Glee, Pose, American Horror Story, American Crime Story, Nip/Tuck, Feud, επιστρέφει με το "Hollywood" που θα στριμάρει την Πρωτομαγιά και θα διαδραματίζεται στις ΗΠΑ μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με την αμερικανική κινηματογραφική να προσπαθεί να ορθοποδήσει και πάλι μετά τον πόλεμο. Σύμφωνα με τον Μέρφι η σειρά θα είναι ένα "γράμμα αγάπης προς την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, ενώ θα ρίχνει μια βαθύτερη παρασκηνιακή ματιά πίσω από την κουρτίνα τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στην βιομηχανία του σεξ, και πως τα πάντα έχουν αλλάξει αλλά και τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με τις ρατσιστικές διακρίσεις".

Εντύπωση δημιουργεί η απουσία γνωστών σταρ: Πρωταγωνιστούν οι Ντάρεν Κρις (Glee), Πάτι Λουπόνε (Penny Dreadful), Σαμάρα Γουίβινγκ (Guns Akimbo, Ready Or Not), Λόρα Χάριερ (BlacKkKlansman, Spider-Man: Homecoming), Τζο Μαντέλο (Αngels in America), ενώ γκεστ σταρ εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν η Μάιρα Σορβίνο, ο Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, o Tζιμ Πάρσονς (Big Bang Theory) και ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ. 

Το τρέιλερ είναι φυσικά λαμπερό, ενώ να θυμίσουμε ότι ο Μέρφι ετοιμάζει και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν η Μέριλ Στριπ και η Νικόλ Κίντμαν. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos