“Giri/Haji”: Οι παραγωγοί του Chernobyl επιστρέφουν

Published: 25 Dec 2019, 00:56
Συντάκτης:

Ένα σκοτεινό πρότζεκτ περιπέτειας μυστηρίου, είναι η επόμενη σειρά που θα τρέξουν οι παραγωγοί του στοιχειωτικού Chernobyl και μάλιστα για το Netflix.

<a href="/en/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Πρόκειται για το Giri/Haji (ή Duty/Shame) με τους Takehiro Hira και Kelly MacDonald (Nanny McPhee, Black Mirror) στους κεντρικούς ρόλους.

Η πλοκή αναπτύσσεται μέσα από οκτώ επεισόδια, με ξεκάθαρο focus και στο ιαπωνικό κοινό, στοχοποίηση που δεν μας χαλάει καθόλου.

Η υπόθεση εξελίσσεται στο Λονδίνο και επικεντρώνεται στον ‘Kenzo’ (Hira) έναν ντεντέκτιβ από το Τόκιο που αποκτά σαν σύμμαχό του έναν μικροαπατεώνα στην προσπάθειά του να εντοπίσει τον αδερφό του, ‘Yuto’ (Yosuke Kubozuka) τα ίχνη του οποίου χάθηκαν και ενώ είχε συνεργαστεί με την Yakuza και τώρα πια τον κυνηγά η αστυνομία γιατί είναι ύποπτος για φόνο.

Το Giri/Haji έχει προγραμματιστεί να στριμάρει στο Netflix στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Το τρέιλερ είναι όπως προείπαμε, ατμοσφαιρικό.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos