European Media

Γιόακιν Φοίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα διαδηλώνουν και συγκινούν

Published: 3 Jun 2019, 17:33
Συντάκτης:

O Γιόακιν Φοίνιξ και η Ρούνεϊ Μάρα συμμετείχαν σε μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τα ζώα, η οποία συγκινεί.

<a href="/en/nea/2o-joker-ekopse-ligotera-eisitiria-stin-kina-apo-ton-harry-potter/70639">Το 2ο Joker έκοψε λιγότερα εισιτήρια στην Κίνα από τον Harry Potter</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο 2ο Joker έκοψε λιγότερα εισιτήρια στην Κίνα από τον Harry Potter

Κρατώντας (όπως όλοι όσοι συμμετείχαν) νεκρά από την περιβαντολλογική μόλυνση, ζωάκια και φορώντας t-shirts «Ο Πλανήτης είναι δικός μας. Και δικός τους», διαδήλωσαν χθες, Εθνική Ημερα Προστασίας των Ζώων, για τα δικαιώματα τους.

Ο 44χρονος Φοίνιξ και η 34χρονη Μάρα (χρόνια τώρα αμφότεροι vegan και ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων) δεν φοβήθηκαν να λερώσουν τα χέρια τους και να περάσουν ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους ότι οι όποιες παρεμβάσεις στην φύση, έχουν αντίκτυπο και στην πανίδα της και απειλούν με αφανισμό αλυσίδες ζωντανών οργανισμών.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ | PRESSURE, από την Spentzos 72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ | PRESSURE, από την Spentzos