Έτοιμο το soundtrack για το Peaky Blinders

Published: 26 Oct 2019, 21:08
Συντάκτης:

Το «Peaky Blinders» έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς καταρχήν για το φοβερό του στυλ.

<a href="/en/nea/netflix-shediazei-2-spin-seires-peaky-blinders/69196">Το Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders

Σύμφωνοι, οι περιπέτειες της διαβόητης συμμορίας στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας του 1919 κρατούν τους πάντες καθηλωμένους τόσες σεζόν τώρα, με αποκορύφωμα τον πρόσφατο κύκλο.

Εδώ η γνώμη μας για την 5η σεζόν.

Το καστ είναι πολύ δυνατό, με αρχηγό τον άγριο Τόμι Σέλμπι/Κίλιαν Μέρφι και τους Σαμ Νιλ, Χέλεν Μακρόρι, Τομ Χάρντι, Άναμπελ Γουόλς, Νόα Τέιλορ. Τα ντυσίματα άψογα, η αναπαράσταση της εποχής πολύ προσεγμένη.

Τα μουσικά κομμάτια όμως είναι ένα από τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά να ξεχωρίσει. Το επίσημο soundtrack είναι έτοιμο λοιπόν και θα περιλαμβάνει μουσική από τους Radiohead, David Bowie, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, Black Sabbath, Laura Marling, Foals, την Jenny Beth των Savages, τον Richard Hawley και πολλούς άλλους. Προφανώς θα συμπεριληφθεί το «Red Right Hand» των Nick Cave & The Bad Seeds, που είναι το τραγούδι τίτλων, αλλά και μία διασκευή του κομματιού από τη PJ Harvey.

Το «Peaky Blinders» soundtrack θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, ψηφιακά και Audio CD στις 15 Νοεμβρίου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos