Έχεις τσεκάρει το Google Movies;

Published: 23 Mar 2021, 03:01
Συντάκτης:

Δεν θέλεις μηνιαίες συνδρομές, σου φαίνονται κάπως δεσμευτικές στις πλατφόρμες που έχεις εγγραφεί.

<a href="/en/nea/sygklonistiko-ntokimanter-sama-se-online-premiera/64360">Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ "For Sama" σε online πρεμιέρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ "For Sama" σε online πρεμιέρα

Ή απλά θες και κάτι διαφορετικό από το Netflix: κάποιο μπλοκμπάστερ στην ώρα του και όχι μήνες μετά, αλλά και καμιά πιο δυνατή επιλογή, ειδικά σε ταινία, έχοντας βαρεθεί το binge-watching.

Γιατί δεν τσεκάρεις το Google Movies;

Χωρίς καμία συνδρομή, διαλέγεις την ταινία που θέλεις να δεις, τη νοικιάζεις για ένα ποσό της τάξης των 2-4 ευρώ (το Tenet έχει 5) ή την αγοράζεις με περίπου 10, κάνεις ένα κλικ και παίζει. Ελληνικούς υπότιτλους έχουν σχεδόν όλες –εννοείται ότι μπορείς να το ελέγξεις πριν πληρώσεις για την ταινία σου, σκρολάροντας προς τα κάτω, μετά την περιγραφή της υπόθεσης. Η δε ανάλυση είναι τουλάχιστον ικανοποιητική: κάποιες παίζουν ακόμα και σε 4Κ, πολλές σε ultra HD, όλες σε απλό HD. Σε κάποιες μπορείς και να διαλέξεις την ανάλυση που προτιμάς, πληρώνοντας ένα ευρώ παραπάνω.

Όταν νοικιάζεις μια ταινία, την έχεις διαθέσιμη στη βιβλιοθήκη σου για 30 μέρες, και μπορείς να πατήσεις το play ανά πάσα στιγμή. Από τη στιγμή που θα το πατήσεις, έχεις 48 ώρες στη διάθεσή σου για να την τελειώσεις. Μετά από αυτές τις 48 ώρες (ή μετά τον ένα μήνα, αν δεν πατήσεις play ποτέ) η ταινία εξαφανίζεται –μπορείς εννοείται να την νοικιάσεις ξανά. Αν αποφασίσεις να την αγοράσεις, η ταινία θα μείνει στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σου για πάντα. Οι τιμές αγοράς κυμαίνονται στα 10 ευρώ για τις περισσότερες ταινίες, κάποιες φτάνουν και τα 15-20.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τις ταινίες και στον υπολογιστή σου, τον οποίο μπορείς επίσης να συνδέσεις με ένα καλώδιο HDMI με την τηλεόραση ή να τις κάνεις cast μέσω μιας συσκευής Chromecast. Αν έχεις Smart TV, υπάρχει εφαρμογή Google Play Movies, την κατεβάζεις και βλέπεις απευθείας από εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos