To "Dune" πλησιάζει

Published: 20 Jul 2021, 19:57
Συντάκτης:

Μετά από τόσους μήνες αναβολής εξ’αιτίας της πανδημίας, η ώρα της προβολής για το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ στις αίθουσες, δείχνει να έχει δρομολογηθεί, παρά τη νέα αναβολή που το μετέθεσε για τις 15 Οκτωβρίου.

<a href="/en/tainies/dune-part-two/69514">Dune: Part Two</a>ΣΧΕΤΙΚΑDune: Part Two

Στις ελληνικές αίθουσες θα το δούμε στις 14 Οκτωβρίου από την Tanweer.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα φιλοξενήσει στις 3 Σεπτεμβρίου την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, πέντε χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ, «Arrival».

Πρις λίγους μήνες είχε γίνει γίνει ντόρος -και δικαιολογημένα- για την απόφαση της Warner να κυκλοφορήσει την ταινία (αλλά και το σύνολο του καταλόγου της για το 2021) σε παράλληλη διανομή σε αίθουσες και streaming στο HBO Max, γεγονός που είχε προκαλέσει την έκρηξη του Ντενί Βιλνέβ.

Στο «Dune» πρωταγωνιστούν ο Τιμοτέ Σαλαμέ στο ρόλο του Πολ Ατρείδη, η γοητευτική Ρεμπέκα Φέργκιουσον ως Λαίδη Τζέσικα, μητέρα του Πολ, ενώ στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους Όσκαρ Άιζακ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα και Σαρλότ Ράμπλινγκ μεταξύ άλλων.

Eδώ μπορείτε να θυμηθείτε περισσότερα για την ταινία και το επικό τρέιλερ. 

Στην gallery μπορείτε να δείτε όλα τα character posters που δόθηκαν στην δημοσιότητα. 

Update: Αυτό είναι το νέο, χορταστικό τρέιλερ. Πλέον όλα δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί για το άνοιγμα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ντενί Βιλνέβ στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου από την Tanweer: 

Πρώτη δημοσίευση: 20 Jul 2021, 19:57
Ενημέρωση: 22 Jul 2021, 16:52
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos