ΣΕΙΡΕΣ
"Δίλημμα" με την Ρενέ Ζελβέγκερ στο Netflix
«Δεν υπάρχει μοίρα. Υπάρχει μόνο επιλογή». Έτσι προλογίζει το δελτίο τύπου του Netflix τη νέα σειρά του «What/If» με την Ρενέ Ζελβέγκερ, την οποία χαρακτηρίζει «νέο - νουάρ κοινωνικό θρίλερ».
ΣΧΕΤΙΚΑThe electric state
Εξετάζει τις επιπτώσεις που υπάρχουν όταν κοινωνικά αποδεκτοί άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν απαράδεκτες πράξεις και εστιάζει σε μια γενναιόδωρη αλλά ηθικά επιλήψιμη προσφορά μιας μυστηριώδους γυναίκας σε ένα ζευγάρι απένταρων νεόνυμφων από το Σαν Φρανσίσκο.
Στο καστ συναντάμε επίσης τους Τζέιν Λέβι (Castle Rock), Μπλέικ Τζένερ (Μια Αμερικάνικη Ληστεία, Glee), Σαμάνθα Ουόρ (Glee), την σειρα τρέχει ο Μάικ Κέλι (Revenge), τα δεκα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στις 24 Μαΐου, το τρέιλερ είναι κάπως «ελαφρύ».
tags:
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων