"Cinema on wheels": Το θερινό σινεμά ταξιδεύει στην Ελλάδα

Published: 6 Jul 2022, 13:01
Συντάκτης:

Οι κινηματογράφοι Δαναός, Μικρόκοσμος και Φλοίσβος, συνεργάζονται και στέλνουν το θερινό σινεμά σε περιοχές που δεν έχει βρεθεί ξανά, σε μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Europa Cinemas και Media Creative Europe.

Την πρώτη διαδρομή για το 2022 αποτελούν οι προορισμοί: Λειψοί, Πάτμος, Νίσυρος, Χάλκη, Κάσος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Ελαφόνησος και Γύθειο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του Θερινού κινηματογράφου είναι από τις πιο ευχάριστες και χαλαρωτικές που μπορεί να ζήσει ένας θεατής. Ευτυχώς, ο καιρός στην Ελλάδα μάς επιτρέπει να την απολαύσουμε.

Τρείς κινηματογράφοι: Danaos Cinema, Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema και Cine Flisvos. Μια κοινή ιδέα: Να μεταφερθεί η εμπειρία του θερινού κινηματογράφου σε μέρη όπου δεν έχει ξαναπάει.

Η ευκαιρία για το σχέδιό μας έρχεται από τα Europa Cinemas , που σε συνεργασία με το πρόγραμμα Media Creative Europe: ” Collaborate to Innovate” μας ενθαρρύνει και μας βοηθά να ξεκινήσουμε «τώρα». Πρώτος στόχος είναι τα μικρά από τα Δωδεκάνησα, τα οποία λόγω της γεωγραφικής τους θέσης και της κοστοβόρας πρόσβασης, καθιστούσαν ανέκαθεν αδύνατη την ύπαρξη κινηματογράφων.

Δεν μπορούμε να πάμε σε όλα τα νησιά, οι τοπικές συνδέσεις και o χρόνος δεν μας το επιτρέπουν, οπότε ετοιμάζουμε μια διαδρομή: Λειψοί, Πάτμος, Νίσυρος, Χάλκη, Κάσος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Ελαφόνησος, Γύθειο είναι το φετινό μας πρόγραμμα.

Η θερμή υποδοχή όλων των δημάρχων κατέστησε δυνατό το να είμαστε σήμερα μαζί σας, με ταινίες πρώτης προβολής, με μηχανήματα εικόνας και ήχου κορυφαίας ποιότητας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλους σας μια αληθινή εμπειρία Θερινού Κινηματογράφου.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και τα επόμενα καλοκαίρια.

Ένας ζεστός χαιρετισμός,

Η ομάδα Cinema on Wheels.

Δείτε εδώ το υπέροχο φετινό καλοκαιρινό τους ταξίδι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos