Το Black Mirror επιστρέφει με νέα σεζόν

Published: 16 May 2022, 19:46
Συντάκτης:

Εχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την 5η (και πιο αδύναμη) σεζόν του Black Mirror στο Netflix και με την παρεμβολή του αυτόνομου και αρκετά ιντριγκαδόρικου βάση κεντρικής interactive ιδέας αν και όχι τόσο πετυχημένου Black Mirror Bandersnatch, δεν είχαμε ακούσε νέα του δημιουργού Τσάρλι Μπρούκερ, εκτός από κάποια χιουμοριστικά mockumentaries (Death to 2020/2021) κατά την διάρκεια της πανδημίας.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

 

Σύμφωνα με το Variety, θα γίνει τελικά και 6η σεζόν, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει παραγωγή.

Ουσιαστικές πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές πριν γενικόλογα τύπου «η έκτη σεζόν θα έχει περισσότερα επεισόδια από εκείνη της πέμπτης τα οποία μάλιστα θα είναι πιο κινηματογραφικά και πιο μεγάλα σε κλίμακα, καθώς κάθε επεισόδιο θα προσεγγίζεται ως μια ξεχωριστή ταινία και θα ξεπερνά την μία ώρα σε διάρκεια».

Ότι και σημαίνουν όλα αυτά. 

Θα δώσουμε σίγουρα την ευκαιρία που αξίζει σε μια σειρά που μας έχει προσφέρει σπουδαίες τηλεοπτικές στιγμές.

Update: Έγινε γνωστό και το καστ. Μεταξύ άλλων, θα δούμε και τους Άαρον Πολ, Ζάζι Μπιτζ, Κέιτ Μάρα, Σάλμα Χάγιεκ, Τζος Χάρτνετ, Μάικλ Σέρα, Ρόρι Κάλκιν, Χιμές Πατέλ, Πάπα Εσιέντου (Gangs of London, I may destroy you), Ντάνι Ραμίρεζ (Assassination nation, The Falcon and the Winter Soldier).

 

Επιτέλους πρώτο τρέιλερ και χρονική τοποθέτηση για τον Ιούνιο, όταν και αναμένεται να στριμάρει στην πλατφόρμα του Netflix. 

Eπίσημο τρέιλερ με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο Neflix 15 Ιουνίου. 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos