Aυτά είναι τα 10 Star Wars πρότζεκτ που θα στριμάρουν στο Disney+

Published: 12 Dec 2020, 20:21
Συντάκτης:

Μια γεμάτη ημέρα με πολλές συγκινήσεις έζησαν οι φανς των Star Wars.

<a href="/en/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Η Disney+ ανακοίνωσε 10 ταινίες και σειρές που βασίζονται σε όσα συμβαίνουν στο κινηματογραφικό σύμπαν του θρυλικού saga και οι οποίες θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις αίθουσες και στο Dinsey+ ως το 2023.

Και που σίγουρα αναμένεται να αυξήσουν αρκετά τους 86 εκατομμύρια συνδρομητές που μετρά η streaming υπηρεσία μετά από έναν χρόνο λειτουργίας, μην ξεχνάμε ότι η αγορά της Lucasfilms από την Disney κόστισε κάτι λιγότερο από 4 δις δολάρια, οπότε κάπως πρέπει να γίνει η απόσβεση.

Μόλις χθες σας γράψαμε για την Πάτι Τζένκινς που θα σκηνοθετήσει την ταινία «Star Wars: Rogue Squadron» και θα γίνει έτσι η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης για ολόκληρη ταινία του saga (η Ντέμπορα Τσόου σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο από την πρώτη σεζόν του «The Mandalorian»).

 

 

Όπως επίσης και για την σειρά «Obi-Wan Kenobi» που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο του 2021 με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Χέιντεν Κρίστενσεν να επιστρέφουν στους ρόλους του Κενόμπι και Ανακιν Σκάιγουοκερ αντίστοιχα.

Ο Ντιέγκο Λούνα επιστρέφει στο ρόλο του Κάσιαν Αντορ στη σειρά prequel του «Rogue One» με τίτλο «Andor», η οποία θα βγει το 2022 στο Disney+.

Δυο spin-off της σειράς «Τhe Mandalorian» ετοιμάζουν οι Τζον Φαβρό και Ντέιβ Φιλόνι. Η πρώτη θα έχει τον τίτλο «The Rangers of the Old Republic» και η δεύτερη «Ahsoka», με τη Ροσάριο Ντόσον να πρωταγωνιστεί και πάλι στον ρόλο που την είδαμε στο Mandalorian.

Ο Τζάστιν Σίμιεν, δημιουργός της σειράς «Dear White People», θα αναλάβει τη σειρά «Lando» η οποία θα εξιστορεί της περιπέτειες ενός νεαρού Λάντο Καλρίσιαν. Άγωστο προς το παρόν αν ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Ντάνι Γκλόβερ.

Η δημιουργός της σειράς «Russian Doll», Λέσλι Χέντλαντ, θα αναλάβει την σειρά «The Acolyte», η οποία θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα γυναικών στις τελευταίες μέρες της εποχή της Δημοκρατίας και θα πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου.

 

 

Το «Star War: The Bad Batch» θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων και θα αποτελεί σίκουελ της σειράς «Star Wars: The Clone Wars», όπως επίσης και τα «Star Wars: Visions» (ανθολογία από 10 διαφορετικούς Ιάπωνες animators) και «A Droid Story», με πρωταγωνιστές τους R2-D2 και C-3P0.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos